Hem » Mitt liv » Ojojoj imorgon smäller det!

Ojojoj imorgon smäller det!

Jag kan inte fatta att imorgon ska jag faktiskt åka till USA, det är helt sjukt. Har pratat med Elizabeth några gånger och det känns att det kommer bli helt fantastisk. Det spelar egentligen ingen roll vad vi ska göra bara själva grejen att jag ska åka tillbaka och hälsa på räcker!

I’m so exited med Pointer Sisters spelar på repeat i min hjärna.

Hela dagen har varit som en storm, jag jobbade och satt i kassan och funderade på hur jag skulle kunna bete mig som en normal människa utan att utbrista i WEEEEEE, fick bita mig i tungan och längta. Undrar lite om jag kommer kunna osva ikväll, när jag var liten hade jag jättesvårt att somna om jag skulle göra något extra roligt dagen efter. Brukade alltid krypa ned hos mamma och pappa då men det blir ju lite svårt nu :lol:

Får se hur det blir med uppdaterandet av bloggen när jag är där, kanske blir lite mobilbilder om ni har tur :mrgreen:

Bäst att försöka sussa nu snart, Stefan ängel till mamma ska ju köra mig till flyget imorgon vid halv7.

OHHHH jag dör!

2 kommentarer to “Ojojoj imorgon smäller det!”

  1. WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😀

  2. […] vissa av er kanske redan vet så har Maria åkt över till USA. Hon är där och hälsar på sin värdfamilj som hon för ett par år sedan […]

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)