Hem » Mitt liv » Nice day at The Mall

Nice day at The Mall

Oh var i The Mall igar hela dagen och shoppade, det var as najs och skont att bara fa skrota pa i min egen takt. Shoppade galet mycket trevliga trojor, orhangen mm inte en enda vaska dock tyckte att det nog skulle ta upp lite val mycket plats i resbagaget.

Pa kvallen var vi pa en japansk restaurang dar de lagade maten pa stekbord framfor oss, jag at sushi dock det var jatte gott och langesen jag at det. Provade en ny rulle som kalladas Philadelphia roll med rokt lax, gurka och cream cheese i, smaskens och sen smakade jag en helt galen rulle som var hur stor som hellst och hade ungefar alla ingridienser i sig.

Anledningen att vi gick ut var att det var Elizabeths 40e fodelsedag, mycket trevlig kvall iaf. Steve (Elizabeths bror) och hans fru Kelly var dar, de ar valdigt trevliga nagot jag minns fran forra gangen.

Nu maste jag ga och separera tva galna hundar som leker, de har en ny hund som ar tokig och valp. Har precis varit ute och sprungit med henne men enda far hon runt som en tok.

*vinkivink

3 kommentarer to “Nice day at The Mall”

  1. Skönt att se att du har det bra och att resan än så länge motsvarat dina förväntningar!

  2. Men hallå, flip flops då?? Har du inte köpt några sådana än?? 😉

  3. Klart jag har kopt det, 3 par faktiskt

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)