Hem » Mitt liv » Med magen full av tarta…

Med magen full av tarta…

… sitter jag har och filosoferar.

Idag har det varit prinsess och prins partaj for Ella som fyllde 5. Huset blev invarderat av en massa barn och presenter och hello kitty och scooby doo och prinsesskronor… samt inte att forglomma COSCOE CAKE saaa otroligt god tarta, tror att jag ska borja importera det till Sverige. At sa mycket att jag var tvungen att lagga mig en stund bara for att sedan efter nagon timme ata lite till forstos… mm good men dodligt, min mage kanns helt svalld nu och det varsta ar att jag skulle nog kunna ata lite till… helt sjukt jag vet 

Otroligt vad manga presenter hon fick och allt (nastan) var rosa… varfor fragar jag mig? Beth en tjej som brukar barnvakta sa att ”Well pink is her favorite coulour” inte sa konstigt tankte jag da hon bombarderas med denna farg fran alla hall och kanter och alla tycker det ar gulligt att hon gillar rosa… vansinnigt hetronormativt, men men sant ar livet.

Just nu ar jag barnvakt till flickorna och tva till tjejer, foraldrarna ar pa konsert down town, om de hann dit i tid… det har med tidsperspektiv ar verkligen inte nagot som amerikaner speciellt The Colagross ar speciellt bra pa. Det ar mysigt att vara barnvakt, barnen ar i och for sig sa stora nu att de inte direkt behover mig men det ar roligt anda.

Ska bara vara har i nagra dagar till nu, kanns konstigt att aka hem och konstigt att vara har. Underligt hur snabbt allt blir som vanligt, det kanns som att jag varit har hur lange som helst. Katie har med en fundersam rynka i pannan de senaste mornarna fragat mig om det ar sista dagen innan jag aker hem, precis som att hon ar orolig for att jag ska forsvinna. Fast jag langtar hem ocksa, till Stefan mest, var hur lange sen som helst jag fick en kram och en puss nu.

Nu ska jag ga och titta lite pa Hanna Montana, kidsen ropar 

Inga kommentarer to “Med magen full av tarta…”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)