Hem » Mitt liv » Living the American lifestyle

Living the American lifestyle

Sa nu ar jag har! och har det underbart!

Tankte jag skulle ge er en lite update 

Att flyga gick fint jag trodde att det skulle vara jobbigare och att jag skulle vara mer nervos. Transferen mellan flygplatserna gick bara bra aven och chaffisen lyckades kora ryckigt hela tiden oavsatt hur trafiken var  jag blev hemskt aksjuk.

Igar var vi pa en fodelsedags fest pa andra sidan gatan och pa kvllen var vi pa baseball, idag har det varit pool party hos en av stans hojdare och ikvall ska vi grilla och ta det lugnt hemma.

Det kanns helt surrealistiskt att vara har, sa konstigt for det har gatt fyra ar sedan jag var har sist men det kanns som att jag akte forra veckan. Det som forvirrar bilden riktigt ar kidsen, de ar SA stora pratar rent och har en massa har pa huvudet Det ar sa kul att vara har och fa besoka alla platser som jag var sa mycket pa, deras nya hus ar fantastiskt och sa STORT. Det ser inte sa stort ut nar man kommer in men ju mer man gar runt sa bara poppar en massa rum fram. Jattefint i alla fall, utsidan ar lite kaosartad da den inte ar fardig men man kan se att det kommer bli toppen.

Flickorna ar super fina och Katie var sa sot da det forsta hon gjorde var att ge mig en lang kram och hamtade sedan albumet jag gjorde over vart ar.

Det ar mycket som ar sig likt, maten ar lika onyttig. Jag gar omkring om mar lite illa hela tiden eftersom jag ar jetlaged och inte van vi denna mat, sa mycket socker, fett och kolhydrater. Bara att forsoka njuta 

Vadret ar toppen, sol med bla himmel och varma vindar 

Sa dar var en liten rapport, nu ar det dags for lite middag tror jag. Hoppas alla ni har det lika bra som jag  

5 kommentarer to “Living the American lifestyle”

 1. Alla har det inte riktigt lika bra som du, har väl hunnit med en grillkväll och en myskväll nu i helgen, men veckan blir full full full av jobb. Saknar dig tokmycket, nästan så det gör ont…. Men det är en skön frihet också.. Jag kan erkänna att jag inte bäddat sen du åkte ännu….(utom på grillkvällen då det kom över folk)

  Om du vill veta vart jag är så kan du gå in på min webbplats, kolla i spalten till höger..

 2. Vojne vojne du ar en fortappad sjal stefan, inte baddat!!! du plockar sakert inte in i diskmaskinen ratt heller… we will pray for you… ;P

  Saknar dig som en tok ocksa!

  ps; logga in pa gmail… alltid ;ds

 3. Vad härligt du verkar ha! Hoppas du får en toppentid i det läskiga landet over see =) Kram kram

 4. Har ju varit nere på Öland så jag har helt glömt att kolla bloggen! Men du verka ju ha det likahärligt som förväntat!=) Mysigt aatt Katie kom ihåg ändå=) Jag ser fram emot bilder!

 5. […] vissa av er kanske redan vet så har Maria åkt över till USA. Hon är där och hälsar på sin värdfamilj som hon för ett par år sedan jobbade som […]

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)