Hem » Mitt liv » VM ger mig kval

VM ger mig kval

Igår råkade jag ut för bland det värsta man kan stöta på… FOTBOLLS SUPORTERS!… det var ju VM kval mellan Sverige och Danmark på Råsunda, som tyvärr ligger på samma station i Solna som jag går av och på när jag ska till jobbet. Jag som är den mest sportintresserade människan i världen hade natuligtvis ingen aning om denna olycka. När jag åkte till jobbet var det lugnt, men när jag skulle hem står det för det första en grupp hormonstinna ungdomar på busshållplatsen och en annan grupp något berusade äldre herrar som pratade som Roy och Roger i Macken.

Till slut kom bussen och vi börjar åka i snigelfart eftersom, märker jag sedan, det är massvis med mer eller mindre fulla blågula människor som GÅR PÅ VÄGEN och nu snackar vi inte någon lite pluttväg utan en genomfartsled. Helt sjukt, de bara gick där med sina ölburkar och töntiga hattar, precis som att det var den naturligaste saken i världen… jag blev lite irriterad, speciellt när det fanns en GÅNGVÄG bredvid gatan att gå på… vuxna människor säger jag bara!

Sent omsider kom vi fram till stationen i alla fall och jag flyr ned i tunnelbanan, där det står insatsstyrkan med hjälmar och skottsäkravästar, jag bävar för vad tåget som ska komma innehåller för överasskningar men som tur är ska ju alla galningar av där så jag slipper trängas med de i tåget. Tuben kommer i alla fall och gastandet börjar, jag får trycka mig längsväggen för att inte svepas med av folkhavet, ve och fasa! Inne i tåget är det kvalmigt och varmt med en massa ölburkar liggandes på golvet.

Jag fattar inte riktigt varför man måste supa sig full för att titta på fotboll, eller som en man jag såg på trottoaren när jag åkte bussen knappt kunde stå själv och verkade drulla hem han missar ju allt. Det måste ju vara fruktansvärt jobbigt att jobba på dessa matcher när de måste hantera fulla vuxna människor som helt plötsligt tror att de kan bete sig precis hur som helst… och folk klagar på oss studenter!, vi kan ju i alla fall bete oss när vi är fulla!!!!

Så nu har jag fått avreagera mig lite, Sverige förlorade dessutom så alla dessa pajaser söp sig full helt i onödan.

4 kommentarer to “VM ger mig kval”

  1. Då har dom iaf dränkt sina sorger! Vi är deppiga idag, inget VM för Sverige nästa sommar ju 😥

  2. Kanske inte framgick, men jag håller helt och fullt med om allt du sa om fulla vuxna människor! 😀

  3. Alltså, fulla vuxna fotbollssupporters mena jag då! Vad är man för supporter som inte ens kan stå på benen å se matchen?? Hur intresserad är man då?!

  4. jag hittade en pub med storbildsTV även här i nypan 😆 synd bara att matchen gick åt skogen… 😥

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)