Hem » Mitt liv » vilket ös!

vilket ös!

Vansinnigt vad det ska regna då, känns som att det aldrig slutar. Har ÖST ned i en halvtimme snart, det borde ju sina tycker man. Igår blev det ju riktigt trevligt väder på eftermiddagen, just nu känns det inte speciellt lockande att sticka ut näsan :neutral:

Måste säga att det är väldigt trevligt att det flyttat in så många man känner här i husen, speciellt praktiskt då man kan våldgästa deras fester ute på gården :mrgreen: Förra helgen var det en tjej som hade födelsedagsfest och igår satt Dallas med familj därute och hade trevligt slutade med att vi capsade friskt med hans amerikanske svåger… trevligt trevligt.

Snart ska vi nog dra oss mot FooBar, golvet är utrivet och det finns en massa öl som skall drickas upp (inte för att vi dricker öl men det är ju trevligt att umgås med de som gör det :razz: ), därför hoppas jag extra mycket på att molnen ska sluta kasta hinkar med vatten på oss. Ikväll ska vi till ICA på examensfest, det ska bli roligt, har dock inte riktigt bestämt mig för vad vi ska ge henne. Svårt det där med examenspresenter, det finns ju en press på att de ska vara lite vuxnare liksom, får se funderar på ett ”alltdubehöverförattöverlevaarbetslivetsomförskollärare kit”.

Ha de bra alla glada så hoppas vi på att regnet slutar snart

Inga kommentarer to “vilket ös!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)