Hem » Mitt liv » Uppehåll

Uppehåll

Vilken trevlig dag! Utan regn. Trodde inte att den skulle bli så trevlig eftersom Stefan skulle jobba *som vanligt* och jag inte hade något att göra, men så fick jag ett infall att kanske ta en sväng in till City och utforska marknaden lite. Så sagt och gjort tunnlade jag och Steffe in till stan, han gick och jobbade och jag promenerade in till stan från Rådhuset. Detta eftersom de stängt av T-centralen och Kungsträdgården då de ska bygga citybanan.

Jag gick först i div inredningsaffärer eftersom jag är ute efter en ljushållare i form av en tårtbit eller dyl. bakverk, Viktorias bror hade en sådan på Olivias inför-födelsedagskalas och jag tyckte det var så skoj, en riktigt rolig grej att ha som tradition att ta fram till födelsedagsbarnet. MEN jag hittade tyvärr inget :cry: verkar inte som att det finns, tänkte att jag ska surfa runt lite på nätet och se om det finns liknande där. Eller så kanske jag hittar i USA (eftersom jag ju ska DIT, om någon missat det!!!!!)

Lite modstulen gick jag in på ett H&M och höll på att svimma, monstruös REA. Jag spenderade LÅÅÅNG tid där, promenerade ut med en välfylld påse av div kortbyxor, väska, töja m.m för under 400pix :mrgreen: Sen hittade jag en skjorta på Brothers åt Stefan på REA för 490kr… hehe bra att vara tjej i dagens konsumtionssamhälle :mrgreen:

Jag och Stefan åt thailänskt till middag och sedan släpade jag mig hem till soffan, helt slut!

Som vanligt är det bara BS på tv :roll:, jag slår på 5:an där det går en dokumentär om folk som är kära i ting. En av kvinnorna är gift med eiffeltornet, inte riktigt plogat ända fram men vansinnigt intressant, de här människorna är alltså kära i bland annat staket, berlinmuren, div broar och en karusell. Roligt var att detta syndrom eller läggning först uppmärksammades i Sverige på grund av en kvinna som gifte sig med Berlinmuren på 70talet, hon bor numera i Liden (som ligger ca 2mil norr om mitt barndomshem) Ännu roligare var att hon var med i dokumentären då en av de två huvudkaraktärena ser på henne som sin mentor och hälsade på henne. Dessa individer tror på polygami och kan därför ha flera och dela sexpartners, under programmet när den amerikanska kvinnan besökte Sverige så var de vid en bro i Liden som båda älskar. Hon kröp alltså under bron och förlustade sig (antar jag). Den bron har jag åkt över med bil ett antal gånger… spännande:lol:.

Jag tycker detta är väldigt facinerande, de har alltså sex med dessa objekt med allt vad det innebär… facinerande.

Så det är vad jag gjort idag, nu är det dags för lite Sex and the City. Imorgon ska vi åka upp till norrland och buan över midsommar. Det ska bli toppen och hur mysigt som helst, Buan är en fäbodvall i Härjedalen som min mosters man är delägare i. Det ligger mitt i skogen mellan två tjärnar utan vare sig rinnande vatten eller el… så underbart tyst och en massa aborre i tjärnarna.

Glad midsommar alla mina vänner!… hoppas ni inte regnar bort :cool:

Inga kommentarer to “Uppehåll”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)