Hem » Gallerier, Mitt liv » Oooohhhh, gå klocka gå!

Oooohhhh, gå klocka gå!

Jag kan liksom inte sitta still ibland när jag tänker på att JAG SKA FÅ ÅKA TILL USAAAAAAAAAA! Kommer bli så kul, men ibland känns det som att tiden går sååååå sakta.

Så jag bestämde mig för att gör som jag brukade göra när jag var liten och väntade på något, exv julafton, födelsedag eller sommarlov, ja ni vet allt sånt där fantastiskt. Det jag brukade göra i alla fall var att rita en kalender med hur många dagar det var kvar, så att man kan kryssa varje dag och se hur lite det är kvar. Då kan man dessutom skriva in andra roliga saker som händer på vägen :mrgreen:

Perfekt va?!

usa-nedrakning-1

Väldigt va tråkigt väder det är just nu :sad:, känns som att den prunkande sommarvärmen som var i helgen bara var fantasi. Men men nu är det sommarlov i alla fall! Jag är äntligen klar med den kliande hemtentan så jag kan vara ledig och slappna av i fortsättningen. Visst har jag min uppsats att skriva i sommar men den är jag nästan klar med.

Massa skoj som händer denna vecka, igår var jag i FooBar och hängde. Det var supertrevligt! Ikväll ska jag hem till Blomman på spelkväll med en hel hög trevliga tomtar och imorgon ska jag på tjejkväll, underbart speciellt eftersom Stefan den prutten jobbat 14-22 hela veckan *väldigt kul*.

Sommar sommar sommar, på lördag börjar jag jobba det ska bli skoj, var väldigt längesen jag var där nu. Hoppas att det finns en massa pass jag kan skriva upp mig på.

Nu ska jag gå och göra mellis
puss puss

Inga kommentarer to “Oooohhhh, gå klocka gå!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)