Hem » Mitt liv » on top of the world… 01:40 en fredag natt

on top of the world… 01:40 en fredag natt

— ja vad säger man ”full som en kastrull”

så kan det gå ibland när man inte planerar, väldigt trevligt var det i alla fall! så  nu sitter jag här hemma (jag överlevde promenaden hem från tunnelbanan, utan att bli vare sig överfallen eller våldtagen) å grejsar med Travian, som för övrigt är ett ganska trevligt spel, samt andra cyberrymdiga saker. Livet leker en stund, bara att glädjas. Imorgon ska jag jobba, bäst att gå och sova men vill bara njuta av tillfället en stund…

Nu ska jag krypa till kojs, snusa på min älskling en stund och sedan sova, ha det så gott mina darlings och alla andra jag gillar i världen.

”puss”

GOD NATT alla MINA ÄLSKLINGAR

Inga kommentarer to “on top of the world… 01:40 en fredag natt”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)