Hem » Gallerier, Mitt liv » Nu ni, händer det grejer!

Nu ni, händer det grejer!

Måste säga att det varit en väldigt härlig dag trots regn rusket, man får trösta sig med att det är bra för pärena. Jag bestämde mig för att ta en liten paus i det tråkiga hemtente skrivandet och luncha med Sara. Vi hade ju sett fram emot en varm dag på stan med lunch på en uteservering men icke, snålblåst och pissregn var vad som serverades. Så Sara föreslog att vi skulle träffas i Kista Galleria men jag är väldigt trött på detta ställe så vi åkte till Skärholmen istället.

Det var jättemysigt och verkligen fräsht, kul med lite nya affärer. Speciellt en som Carro (Stefans polare som jag nämnde vid sushilagningen) rekomenderade starkt, New Yorker, asbilliga kläder. Jag gick hem med ett par nya jeans och en tröja för en nätt summa av 248pix, inte helt smärtsamt. Jag kan i alla fall starkt rekomendera alla er som känner er trötta på den gamla vanliga gallerian eller shopping stråket att ta en tur ut till Skärholmen, verkar som att de kommer att utöka en del mer också.

Men nu måste jag ju få berätta the big news! Jag har ÄNTLIGEN fått fingrarna ur och ska ÅKA TILL USA!!!! WEEEEEE, känns helt underbart! Jag ska åka mellan den 10 och 23 juli, helt perfekt för Elizabeth (min gamla värdmamma) är hemma med barnen, så det är ingen annan aupair som är där och bökar, Ella (ett av mina barn) fyller år så gör även Elizabeth som blir 40, det kommer med andra ord bli ett brakpartaj! Det ska bli såååå kul, jag har saknat de så mycket dessa år och det känns så bra att jag verkligen ska få åka dit, kan knappt fatta det :mrgreen:

Vi märkte dock en major fuck up efter att vi redan bokat biljetterna, man är liksom inte van när man kommer från lilla Sverige. När jag på dit och hemvägen mellanlandar i New York måste jag byta flygplats för flighterna :shock: !PANIK! och naturligtvis är det så att jag inte kan omboka biljetterna. Huh, kommer sannerligen bli ett äventyr. Fast jag har pratat med Elizabeth och hon tror inte det kommer vara någon fara samt att hon ska kolla upp den bästa transfern åt mig, men jag kommer vara ett nervöst vrak!

Dock är huvudsaken att jag äntligen ska få åka och hälsa på!

Det kommer bli en hektisk sommar med jobb, buanbesök över midsommar, jobb, mamma och pappa på besök här, jobb jobb, USA och bilning till skåne för 60års kalas. Härligt! :cool:

Lite bilder från min tid i USA, här är min babys så pluttiga tänk hur stora de kommer vara nu! :razz:

One Comments to “Nu ni, händer det grejer!”

  1. Ja sa ju att du skulle gilla New Yorker! 😀 hihi

    (btw, jag är en Karro med ’K’ :mrgreen: )

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)