Hem » Mitt liv » Miss Runner

Miss Runner

Ah som ni kanske vet ska jag springa tjejmilen och har verkligen fruktat att börja löpträna, det är precis som att jag har någon mental spärr, men jag har sagt till mig själv att på måndag så SKA jag börja. Fast nu känner jag uppfylld av en lust att springa lite så jag tänkte ge mig ut på min första löprunda… huh jag är jätte nervös, återkommer med info om hur det gick  :razz: Önska mig lycka till!

Ett spring senare:

Ja, men det gick ju bra. Jag sprang 3,47km på 22min, inte så tokigt om jag får säga det själv, det gick mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra, det kändes som att jag sprang lika fort som jag går ungefär :razz: Det var inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara heller, ja menar jag sprang hela vägen utan att behöva vila, men visst blev jag trött *puh* speciellt när jag stannade. Hehe det var lite roligt, för när jag stannade vid porten kändes kroppen som gelé :mrgreen: så kändes det inte medan jag sprang, däremot blev jag väldigt trött i armarna när jag sprang måste ha spänt mig as mkt.

Så så nu har jag sprängt ”första gången” barriären, nu är det bara att springa vidare :mrgreen: Har tänkt att jag ska försöka springa två gånger i veckan, så långt jag hinner men absolut en gång i alla fall, utöver min andra träning till att börja med. Det ska bli spännande att se resultat och när jag kan börja springa längre, den slingan jag sprang nu är väldigt platt, bara en riktig backe, men det kan vara bra såhär i början att inte hosta blod första gångerna. Det känns riktigt bra det här faktiskt :cool:

3 kommentarer to “Miss Runner”

  1. Vad duktig du är :smile:

  2. Grymt! Kanske du kan inspirera mig till att börja nu då!

  3. Klart du ska börja springa! det är as najs och du kan ju alltid ha picknicken man får på Tjejmilen i sinnet när du tränar 😆

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)