Hem » Gallerier, Mitt liv » Jag är en Autobot

Jag är en Autobot

Igår var vi och såg Transformers – Revenge of the Fallen, det var faktiskt en riktigt bra rulle. Otroligt häftiga effekter, det ser inte data animerat ut fast å andra sidan är man så van vid animering i alla filmer nu så det kanske verkar naturligt:roll: Jag kan i alla fall säga att det definitivt är en film värd att se på bio, tycker denna var bättre än ettan faktiskt även om jag inte minns så mycket från den.

Stefan var i upplösningstillstånd, min lilla 10åring, han är så söt. Hela vägen hem babbalade han om hur bra den var och gjorde en massa transformers ljud när han röde sig. Det var nästan det bästa med hela filmen, att se Stefans ögon lysa av barnsligt leksinne, hade han haft Transformers gubbar hemma lovar jag att han hade satt sig och lekt med de när vi kom hem. :razz:

Stefan Prime

Festimuz Prime

One Comments to “Jag är en Autobot”

  1. Ha, ha, ha… vad roligt! Vi var också och såg den filmen igår. Vi var lika nöjda med filmen vi.

    Hälsa Festiz!

    Kram kram

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)