Hem » Bästa tipsen, Gallerier » Lyx på östersjön

Lyx på östersjön

Bästa tipsen:

Något försenat, men någon kanske minns att jag var på födelsedagskryssning för en kompis som fyllde 25, vi åkte i alla fall med Birka Paradise. Jag tycker att det var en väldigt trevlig kryssning och kan verkligen rekommendera för er som funderar på att kryssa lite att välja Birka Cruises, jag som bara åkt med Silja tidigare tyckte det var en fräsch omväxling.

Det kändes verkligen att det bara är ”for pleasure” , det finns inget bildäck som brummar när man ska sova och inga tråkiga ”pendlar” passagerare, folk åker för att njuta och ha kul helt enkelt. Restaurangerna är väldigt trevliga och de har ett eget soldäck med lådsas solar (ja jag vet helt galet), det finns en spaavdelning också som vi tyvärr inte besökte men jag har fått höra från andra källor att den är rätt najs.

Vi kommer definitivt åka igen, det var lite som att åka på semester i 24tim, och kan rekommendera alla andra njutare att åka!

Birka Cruises

One Comments to “Lyx på östersjön”

  1. När åker vi? 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)