Hem » Mitt liv » Hihi

Hihi

Idag har jag använt min nya fina svarta kånk som jag fått av Stefan i fördelsedagspresent, det är en fjällräven ryggsäck med fack för dator. Jag kände att jag behövde skaffa mig en ryggsäck, blir så sne av att hela tiden släpa datorn i en axelväska eller påse.

Det var jätteroligt i alla fall, jag kände mig som en skolflicka med ryggsäcken på ryggen, har inte haft det på väldigt många år, ovant att inte ha något i händerna också. Den är väldigt fin tycker jag.blandat-001

Ikväll är det dags för födelsedagarskalasinflyttningsfest hemma hos Helan, vi slog ihop i hop våra bemärkelsedagar. Kommer bli jättemysigt, tror inte det kommer så många eller vet egentligen inte eftersom folk är så dåliga på att höra av sig :roll: men det kommer bli mysigt i alla fall. Vi ska äta kycklingsallad ute på gräsmattan och dricka drinkar :cool:

Inga kommentarer to “Hihi”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)