Hem » Gallerier, Mitt liv » Hemlagad sushi och en trip down memory lane

Hemlagad sushi och en trip down memory lane

Jag är så grymt impad av oss! I onsdags så var två av Stefans gamla gymnasiepolare här på besök, Carro och Linda, anledningen vara att de skulle kolla på Cyberfilmen (de gick på Cybergymnasiet och varje termin gjordes en rolig film). Carro är en fena på att laga sushi så vi bestämde oss såklart för att göra det, jag fick ju ett ”laga sushi kit” av Stefan i julklapp som vi dagen till ära kunde använda oss av.

Jag har alltid trott att det är super svårt att göra egen sushi men det är det verkligen inte, det enda som är lite jobbigt är att riset tar väldigt lång tid att göra. Först ska det stå och svälla i 20min och sen ska det kokas och sen ska det svalna, så det blev inte mat föränn kl21 :cool:. Det var super roligt i alla fall och blev ungefär hur gott som helst.

Efter vi var proppusmättus tittade vi på Cyberfilmen, jag var väldigt orolig eftersom jag hört berättas om att det ska finnas en sekvens med Stefan och låten ”I’m to sexy for my love”, ni kan ju tänka er, jag som alltid måste springa iväg på toaletten när det är för pinsamt på TV, men tyvärr (puh) var den sekvensen inte med av någon anledning. De tog i alla fall en trip down memory lane när de tittade på filmen med alla klassiska uttalanden som ”Ah den där tjejen hatade jag!” ”Oh där är Arthur” ”Shit det där var de bästa åren av mitt liv” ”Fan va kul vi hade” ”Hata den läraren” ”Shit va man gått upp och ned för de där trapporna många gånger” osv, ja ni förstår vad jag menar.

Mycket trevlig kväll med underbart sällskap och massa sushi över till lunch :mrgreen:

2 kommentarer to “Hemlagad sushi och en trip down memory lane”

  1. Om nom nom nom…

  2. Vilken snygging! 😀 Har jag sett dig i så kort hår nån gång? Tro inte det. Superfint iaf!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)