Hem » Gallerier, Mitt liv » Detta har hänt

Detta har hänt

Vill börja med att säga att detta inlägg har jag pysslat med i några veckor så därför kanske det verkar lite konstigt vissa saker jag skriver, men det har varit en massa sturl med uppladdning av bilder vilket gjort att jag måst ändra en massa i texten osv så nu orkar jag inte tjafsa mer utan lägger upp inlägget bara :mrgreen: .Det har hänt en hel del och jag har liksom inte riktigt hunnit med i bloggandet , har haft en hel massa saker att skriva men det finns inte plats. Så nu ska jag försöka redogöra för några av mina senaste happenings:

Över påsk åkte vi hem till Norrland, det var supermysigt. Hela konkarongen styrde kosan mot stugan, det bästa med andra ord! Det var lite konstigt att åka ifrån våren till snön, även om det var toppen väder med sol och mys ute så var det fortfarande täckbyxor och jacka som gällde. På påsk afton var det middag för alla, plus att fler kom till, vi var typ 16pers i den lilla stugan, men det gick fint eftersom det var så fint väder. Vi anordnade i alla fall skattjakt för kidsen, det var hur kul som helst. Jag och brorsan ritade en karta, de blev helt till sig och sprang åt olika håll :mrgreen:. Konstigt det här för nu för tiden är det påskharen som lämnar äggen, på min tid fanns inte han det var mamma som gömde ägget. Det blev i alla fall en väldigt mysig Sundsvalls vistelse, med stuga i några dagar och sedan hem till mamma och pappa för att pusta ut. Det var väldigt skönt, oftast brukar vi inte hinna med att bara vara hemma i åse.

Den 25 april var det Dammiddag, DISKs herrar anordnar en fest för alla damer. Det var jättekul, speciellt att få fixa sig fin med kläder och allt, samt att få se alla andra så fina. Man är ju liksom van med dräggovve, kul som omväxling att vara finklädd :mrgreen: Jag hade i alla fall hur kul som helst, dansade till kl 04 så att jag knappt tog mig ur sängen dagen efter. En sak som kan vara värt att nämna kring dammiddag är att temat är naket, inte för damerna då utan meningen är att man ska klä av herrarna (aka servitörerna) under middagen… hehe det var väldigt roligt.

Dagen efter Dammiddagen var det min födelsedag, 24år ojoj vad gammal jag börjar att bli. Det blev en väldigt mysig dag, något sliten kanske men härlig ändå, med bara jag och Stefan. Vi åkte in till stan och promenerade i solen, på kvällen gick vi på bio och såg ”The Boat that Rocked” en väldigt rolig feel good film, rekomenderas att se.

Måndagen efter min fördelsedag hade jag födelsedagsfika med mina darlings, vi grillade och fikade en (om jag får säga det själv) supermumsig fruktsallad. Jag fick härliga tekoppar och skålar från indiska, super fina! av Sara/Erik och Jenny, Stefan måste också ha gillat de då han gick och köpte 4 till skålar/koppar :razz: Av Stella och Jens fick jag härliga och lyxiga Lush produkter, en tvål med kokos, snow fary dusch tvål som luktar bubbelgum och en klump body butter/ massage olja.

Dagen efter det var det dags för tenta, en helt galen urladdning jag har varit helt slut i flera dagar efter det, speciellt eftersom nya kursen inte började föränn på måndagen veckan därpå så jag hade flera dagar att bara göra vad jag ville på, som omväxling. Var bl.a på Valborgsrunda och umgicks med en massa gamla diskare och åkte till outleten i Barkarby i tordags och fyndade trevliga skor och en fin balkongblomma :razz:

One Comments to “Detta har hänt”

  1. Vad fin du var på dammiddagen!! Och va fina bilder ni hade tagit i påsk, värsta proffsfotograferna ni blivit nu 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)