Hem » Gallerier, Mitt liv » Bargain lady :-

Bargain lady :-

Oj oj, idag har jag verklingen sprungit i mataffärer. Vi hade nästan slut på alla våra basvaror så jag bestämde mig efter en lååång förmiddag med tradig kurslitteratur att ta en promenad (som blev väldigt rask eftersom solen den taskmörten valde att gömma sig bakom en massa regnmoln och jag fruktade det värsta eftersom jag inte hade nått paraply med mig) runt kista och gå till gallerian för att fylla på förråden. Som den ekonomiske studenten man är jagar man alltid extrapriser, det slutade med att jag var inne i alla våra mataffärer utom en.

Först var det ICA med sjukt billig kyckling, 900g för 39.90, och 1kg morötter för 4.90 också det helt galet billigt. Handlade lite annat smått och gott där också så klart :razz: Sen var det dags för att gå på Coop där vi fått kuponger på färsk kyckling och kalamata olivet för 20kr styck… *billigt billigt. Där skulle jag även lösa in min trisslott som jag fick av jobbet i julas, till min fasa såg jag att det var den konstiga människan som satt i kassan :shock: Denna person verkar inte riktigt ha alla flingor i paketet så att säga, hon bara stirrade på lotten och fattade ingenting, alla bakom mig i kön började trampa. Det tog verkligen lång tid men tillslut lyckades hon lista ut att jag vunnit 50kr och efter upprepade uppmaningar från min sida ge mig 2 nya lotter som jag ser framemot att håva in storkovan på sedan :mrgreen: Efter denna pärs var det dags att styra stegen mot vårt kära Matöppet med deras billiga grönsaker och eftersom vi är storkonsumenter på den fronten gillar vi den affären :razz: Där fyndade jag, förutom de vanliga billiga grönsakerna, två paket jordgubbar á 500g för 25kr! Galet!… mums. Men sen var det klart… puh… dags att släpa mig hem med en fullproppad ”dramat” för 310kr :mrgreen:… tur att vi har hiss kan jag bara säga, tänkte på Helan som bor högst upp och inte har hiss, jobbigt när man storhandlar. Fast hon har kanske som jag en pojkvän som kan bära åt henne :cool:

ny-mus-och-handlat-3ny-mus-och-handlat

Oh en annan liten sak jag hittade på min shoppingtur var när jag skulle byta kolsyretub till min älskade SodaStreamer på OnOff. Den bara stod där på hyllan och skrek på mig ”Maria… Maria… kom och köp mig… din lilla mini röda behöver mig annars blir den deprimerad… oh maria” Så jag var naturligtvis tvungen att lyda!

ny-mus-och-handlat-2

Oh visst är den fin, jag blir alldeles till mig i trasorna bara av att titta på den :razz:

2 kommentarer to “Bargain lady :-”

  1. Snacka om att du är duktig på att handla! Tyvärr är min pojkvän en aning lat, så när jag storhandlar får jag allt släpa upp det själv 😕 Men jag får se det som styrketräning 😛

  2. jaha.. så det är till Kista jag ska åka och handla i fotsättningen då.. så satans långt bara… får väl passa på om jag är i krokarna (väntar fortfarande på en spelkväll med er och blomman 😉 )

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)