Hem » Gallerier, Mitt liv » Ännu en härlig Sundsvallsvistelse!

Ännu en härlig Sundsvallsvistelse!

Vi åkte ju till Sundsvall förra helgen, eller snarare förra veckan och över helgen. Det var supermysigt, på torsdagen var vi till Olivia på kalas massa smarrig tårta och underbart väder. På kvällen var det pajbuffé och lite firning av mig, jag fick ett presentkort från Indiska som jag snabbt spenderade i Sundsvall city :cool: massor av trevliga tröjor odyl blev det. Stefan uttryckte sitt hat över att jag köpte typ 5plagg för ca 550 och han köpte 2par byxor för det dubbla, hehe iband är det bra att vara tjej :mrgreen:

Fredgen blev en softardag hemma hos syrran, vi gick på en promenad i solen och plockade murklor, de var jättehäftiga växte mitt i dikraset och såg ut som bruna hjärnor. Tyvärr är de giftiga och efter att ha konsulterat två svampböcker insåg syrran att hon nog måste slänga de. På kvällen spelade vi Talisman med Ingela och Tommy, syrran var i sitt esse och kände sig som en figur i sagan om ringen. Vi sov över hos de efter vi inte orkade spela något mer, Arvid och Julias min var ganska roliga när de gick in i Julias rum på morgonen efter och såg oss ligga i hennes säng  :lol:

På lördagkväll var vi på grillfest i Töva hos Johan och Maria, det var supermysigt och kul att få träffa alla igen. Efter vi ätit tog Fia fram guran och alla började skråla till div svängiga bitar.

Söndagen spendeades härligt nog med att åka runt på loppisar, det är så roligt jag måste göra det oftare det borde finnas en massa här i Stockholm också. Jag fyndade två sommriga löpare, en skål och 4st små runda silver fat. Stefan var mest med för upplevelsen och det fick han nog, vi var på en loppis hemma hos en ganska underlig familj. De hade gården full av gäss, en hund stor som en kalv och en åsna bakom vedhögen. Loppisen var i ett gammalt hönshus, jag bad om att få låna toaletten och blev visad in i deras hus, det var också en upplevelse. Spännnande människor!

Måndagen spenderades som tidigare nämt på stan, toppen väder och skönt att gå i affärer utan sjukligt mycket folk. Vi åkte buss in till stan, väldigt skoj, man kände sig som en skolelev igen :razz:

Mycket trevlig vistelse!

Inga kommentarer to “Ännu en härlig Sundsvallsvistelse!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)