Hem » Mitt liv » ahh fredag!

ahh fredag!

Pga av vissa klagomål från vissa specifika darlings så har jag valt att uppdatera och korrigera detta inlägg :wink:

mmm kan det bli bättre än lite jordgubbar med mjölk (i en av mina superfina nya skålar), en kopp te (i en av mina superfina nya skålar TEKOPPAR) och topmodel på TV… ah… ska nog ta mig en liten tupplur nu tror jag. Ikväll blir det internfest på DISK och imorgon är det dags för Girls Day Out med mina darlings, så jag kan nog behöva en liten tuppis nu  :razz:

jordgubbsmellis

4 kommentarer to “ahh fredag!”

  1. Väldigt fina om jag får säga det själv! 😆 Men är det inte en kopp du har teet i? 😛

  2. Ja, imorrn smäller det! Jag längtar, tror det kommer bli superroligt :smile: Du glömmer väl inte ditt uppdrag?

  3. Du verkar ju slita ihäl dig… :)

  4. Hehehe 😀

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)