Hem » Mitt liv » AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ah NEJ ack och ve denna sorg som förtär min själ och får mitt hjärta att skrumpna. Vad är det som har hänt tänker ni! jo det värsta ögonblicket är här, jag och Stefan kollade på absolut SISTA avsnittet som finns av Chuck och de vet inte ens om de kommer att göra en tredje säsong :cry: Jag vet inte vad jag ska ta mig till med smärtan….ooooh

Vad ska vi se på nu liksom, inget True Blood och Eureka börjar inte sändas föränn om 7milj år…*uäääää…tur att jag har Topmodel S12 jag kan titta på… men ändå det är ju inte Chucken :cry:

2 kommentarer to “AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA”

  1. Du har fel min kära, de har betalt för 13 episoder till på säsong tre, vilket annonserades den 18e maj. 😉

  2. Grey’s Anatomy of course! Om ni inte redan sett den =)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)