Hem » Mitt liv » tåg-gung

tåg-gung

Härligt det här med att ha egen liten dator, så smidigt att själv kunna bestämma när jag vill pilla på ansiktsboken eller andra triviala saker ute i cyber rymden utan att jag måste tjata på Stefan att jag vill låna hans dator alltså.

Var lite nervös idag då vi valt biljetter utan specificerad sittplats, det var snåltarmen som utlöstes då vi får betala 80 pix extra per resa, jag blir i alla fall alltid lite stressad när man måste se till att få en bra plats. Beundrar de som bara kan ta det chill och vänta, jag klarar inte. Det är nog lite ”först till kvarn syndromet” antar att det är extra framträdande hos individer som växt upp med Ingela och Jonas, mitt liv har varit fullt av ”först till kvarn får mala… pilutta dig” exv klassikern kring vem som hinner först och får sitta fram i bilen, den som hann sist fick oftast sitta i mitten *ve och fasa*.  Självklart blev det oftast jag som fick sitta i mitten, då jag är yngst dvs långsammast, mest lättlurad och även lättast att helt sonika lyfta bort.

Hehe, nu kanske det låter som att jag haft en väldigt traumatisk barndom, så är det inte även om mina kära syskon gjort sitt bästa för att tyrannisera mig.

Vi fick i alla fall en väldigt bra plats på tåget, all thanks to my besatthet att komma först in. De som jag nyss sa att jag beundrade för att de bara kan stå och chilla få också de sämsta platserna *ha ha in your face* :mrgreen:

Upp till Norrland är vi på väg, ska bli supermysigt dock känns det lite motigt att åka ifrån vårvädret. Har varit helt fantastiskt i Stockholm, kjol och vårjacka åkte på och nya solbrillor har inhandlats (som jag för övrigt ser ascool ut i :cool:). Så att åka upp till Sundsvall med snö och skoter har känts ganska avlägset faktiskt, men att få snusa syskonbarn och mysa i stugan smäller ganska högt.

Igår var jag på Fight Club på Stampen i gamla stan, Saras Erik spelade med sitt band Paradox of Thrift, det var jättekul och väldigt bra,  jag gillar Stevens röst starkt. Jag och Jenny låsades att vi var riktiga groupies :mrgreen: Sen var det ett annat band som spelade som var riktigt bra, The Submissions, lite rockabilly inspirerad rock med stänk av punk. Hade de haft en singel hade jag köpt den!

Nu måste jag sluta bloggandet och äta lite middag tror jag :razz:

Glad Påsk allihopa!

One Comments to “tåg-gung”

  1. Hälsa Sundsvall från mig! =)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)