Hem » Mitt liv » strålande eufori

strålande eufori

oh en sån härlig dag, jag hoppas verkligen att alla ni också haft en så härlig dag som jag haft.

Vi sov i Haninge hos Stefans föräldrar då vi lagade mat där igår, vaknade vid 10 snåret av att Stefans pappa gjort i ordning frukost… härligt… njöt av kokt ägg, vaniljyoghurt och caramell cream te *mums*. Efter detta var det dags för Stefan och Kenth (Stefans pappa) att åka till tippen med en massa skrot så jag och Bettan (Stefans mamma) offrade oss att sitta på bron och njuta av ännu en kopp te och den härliga solen *mycket ansträngande*:mrgreen:

Sen förde jag och Stefan stegen mot kista där Stefan efter vi käkat lunch gick till skolan för att leka med skoltidningen, jag tog en sväng på Indiska och strövade hem i vårvärmen.

Vädret var så underbart att jag unnade mig en rask promenad efter jag läst lite kurslitteratur. Årets första promenad i elljusspåret, har varit så isigt hela vintern och helt omöjligt att använda men NU äntligen! Det var super härligt och jag var så där exeptionellt lycklig som man bara kan bli när man motionerar på en grusväg i skogen, lyssnar på fåglarnas kvitter, känner solens strålar värma och andas ren skogsluft —euforisk— är det inte härligt när man får vara sådär lycklig!

Så fint också för hela marken var verkligen fullproppad av små fina blåsippor och en massa koltrastar som hoppade omkring.

Vore praktisk om man hade nån sorts burk där man kunde konservera dessa ögonblick av total lycka och nöjdhet så att det går att plocka fram det när det är  gråtriststockholmsslaskvinter  :roll:

Hoppas att vädret håller i sig resten av mitt liv :razz:

blasippa

Inga kommentarer to “strålande eufori”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)