Hem » Bästa tipsen, Gallerier » En riktigt smart grej

En riktigt smart grej

Bästa tipsen:

Tänkte jag skulle dela med mig av en riktigt smart grej, som vi faktiskt först blev tipsade om av Sara eller det var snarare så att hon fått en sån i födelsedags present och när vi var hemma hos de fick jag syn på denna underliga makapär.

Det är i alla fall en ångkokare för de med liten plats. Jag har länge velat ha en ångkokare då jag minns hur gott det var i USA, där de hade en, grönsakerna behåller spänsten och framförallt vitaminerna mycket bättre. Men ett ångkokarshabrak tenderar ju att ta lite plats, därför är denna lilla grej perfekt.

Som ni ser är den utfällbar, dvs den anpassar sig efter hur stor kastrull man använder, man fyller lite vatten i kastrullen dock bör man vara uppmärksam så att man inte fyller för mycket så att det kokar upp genom hålen. Den funkar asbra, vi har använt den jättemycket.

Finns att köpa på DUKA för kring 150 – 200 tror jag det var, inte bara superbra utan superbillig också :razz:

angkokareangkokare-2angkokare-3angkokare-4angkokare-5

One Comments to “En riktigt smart grej”

  1. Nu blir jag också sugen på att köpa en sån!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)