Hem » Gallerier, Mitt liv » Bravecka… bästhelg

Bravecka… bästhelg

Måste säga att jag haft en väldigt bra vecka och helgen har verkligen varit supermysig hittills. I fredags var jag på tjejmiddag hemma hos Jenny, jättemysigt, jag Sara och Jenny käkade tacos drack vin och snackade skit. Var verkligen kul och länge sedan jag träffade de riktigt.

Gårdagen var verkligen underbar, det var som en semesterdag mitt i all stress. Det blev ganska sent på fredag så vi sov ut ordentligt, sen åkte vi till Årsta och tittade på NF spexet, Tesla. Vädret var helt underbart, riktig sommarvärme! fantastiskt. Teatern var ganska så bra och rolig, ljudet var kanske lite knackigt vilket gjorde att man sällan hörde vad skådisarna sjöng, men så kan det vara med glada amatörer :razz: Måste säga att Årsta, i alla fall torget och den byggnad vi var i, kändes som en resa tillbaka till 50talet. Vet inte riktigt om det var på ett positivt eller negativt sätt dock, tror inte de renoverat på ett bra tag. Var lite pittoreskt med all trä stukatur och de gamla neonskyltarna.

Efter föreställningen åkte vi tillsammans med Åhlen och Hanna, som också var och såg spexet, till rådmansgatan för lite mongoliskbbq. Det var supergott och väldigt trevligt, kan rekommendera det för alla av oss som Xtravaganzar eller går på nån annan diet där man undviker pasta,ris, bröd eftersom man får välja precis vad som ska vara med i woken. De hade sushi också, var väldigt länge sedan jag åt det, supersmaskigt. Jag åt bara någon bit men Stefan åt lite flera och har jätteont i magen idag, måste ju bero på det. Konstigt hur fort magen kan vänja sig.

När vi käkat klart åkte Åhlen och Hanna hem, jag och Stefan bestämde oss för att promenera till T-Centralen. Det var precis hur mysigt som hellst. Vi gick längs Nybrokajen och njöt av att slappna av, det kändes precis som att vi var på semester, all stress bara rann av oss. Verkligen härligt att bara få vara ibland!

Idag ska jag hjälpa en kompis att flytta, tyvärr är inte riktigt vädret med oss då det regnar… MEN det snöar i alla fall inte! :mrgreen:

Till veckan har jag PÅSKLOV… yeyyy… med ett litet undantag av grupparbetande på måndag tisdag, men resten av veckan är jag ledig och ska få åka hem till Sundsvall *längtar*. Helt galet att det är påsk igen, känns som att det bara var nyss. I torsdags fick jag för mig att städa eftersom jag ville göra påskfint, man får börja lite tidigare med allt pynt inför jul, påsk å sånt ifall man vill hinna njuta av det hemma i lägenheten innan man åker bort. Så nu prunkar lägenheten av fjädrar och kycklingar, kanske inte prunkar direkt men det är trevligt med dukar och några kycklingar.

Så nu ska jag sluta babbla och ta hand om mina bönor som jag själv håller på att svälla och koka, känner mig väldigt nyttig och ekologisk. Bönorna blir mycket godare och nyttigare när man gör de själv eftersom de inte ligger i en salt/socker lake.

Hoppas att ni också haft en bra helg och hoppas att solen tittar fram på eftermiddagen
*puss *puss

paskpyntpaskpynt-2paskpynt-3paskpynt-4paskpynt-5

Inga kommentarer to “Bravecka… bästhelg”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)