Hem » Mitt liv » Våren är här!… blåser hit gör den =P

Våren är här!… blåser hit gör den =P

Oh så härligt det är att få återse solen! hoppas att det håller i sig ordentligt hela helgen inte bara för att jag är så förtjust i den utan också för att min syster och hennes son kom hit i tordags… yeyyyyyy… igår var vi på Naturhistoriska och Cosmonova, var jätteroligt det är verkligen skoj att gå på museum man borde göra det oftare. Arvid gillade Naturhistoriska starkt speciellt T-rexen, valen, fiskebåten och paddan. Dock gillade han inte Cosmonova, vi såg en film om rymden och  han blev rädd, vi trodde att det var för att han tyckte det var läskigt när saker kom farande. Men nu på morgonen fick vi förklaringen varför han inte gillade det, hans egna ord:

”jag kan förklara var för det blev som det blev igår på filmen, det var för att det fanns stödben under biogolvet som gjorde att vi lyfte”

Hehe, han trodde ju med andra ord att vi faktiskt skulle åka iväg ut i rymden och förstod inte riktigt att det var en film, facinerande. Både jag och Ingela(min syster) försökte förklara för honom att det kändes som att vi lyfte eftersom det var en sååå stor filmduk men då blev han väldigt upprörd och hävdar å det bestämdaste att vi har fel :mrgreen: Barn är det bästa! Det roligaste är nog att han har gått och funderat på detta under morgonen, man trodde ju att han skulle glömma eller avfärda det som en otäck upplevelse men icke han har poat på här på morgonen och filosoferat ut en förklaring till varför vi åkte ut i rymden igår.

Idag blir det lekland och en sväng på stan om vädret tillåter, för tyvärr är inte vädret så toppen soligt som jag trodde det skulle vara, så vi får helt enkel alla i hela sverige koncenterara oss starkt på att solen skall komma fram.

One Comments to “Våren är här!… blåser hit gör den =P”

  1. Mysigt! Vi få gå på museum nån gång tillsammans, de e ju kul! Bara jag slipper konstmuseum:) Vi såg Watchmen igår, gillade den faktiskt! Längesedan vi hade samma smak:)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)