Hem » Mitt liv » Heeeelllggggg!!!!!!

Heeeelllggggg!!!!!!

ÅHHHHHH så härligt det är att det är helg!!!!

Känns som när man var liten och gick i skolan, det är underbart att känna så eftersom jag gör det så sällan då livet som student  i princip är utan rutiner kring vilken dag på veckan det är. Sen kan tilläggas att vi far runt och flänger hela tiden så det faktum att jag inte ska lämna kista på hela helgen kanske spelar in lite :mrgreen: sen att det varit så soligt och fint hela veckan hjälper nog också till för att peppa mitt humör :cool: Dock måste jag få fråga lite vad som händer med världen eftersom det sen jag gick hem från tunnelbanan varit snöstorm, väldigt konstiga kast naturen gör denna månad :roll:

Denna dag har varit väldigt köttig kan man säga, hade 3 timmars föreläsningar både för och eftermiddag på norska och danska! JA föreläsarna var en norrman och en danska, det var intressant men väldigt tröttande.

Ikväll har jag SF (SamboFritt), Stefan är i puben och provlagar mat till Dammiddagen. Jag får naturligtvis inte vara med eftersom det är hemligt, men jag klagar inte över att få en kväll hemma själv. Ser framemot tacos, Project Runway, frukt, te, Jurassic Park, bubbelvatten och myskläder :razz:

Måste säga att jag verligen är dålig på att ta vara på sånna här kvällar, jag har en förmåga att hitta på något. Vi har som jag redan nämnt det väldigt hektiskt, missförstå mig inte för det mesta av det är roliga saker men det är ganska jobbigt att varje kväll vara ”out and about” och komma hem tidigast nio. Det är väldigt skönt när sånna här kvällar där det inte är något inbokat, problemet är bara att så fort en sån här kväll öppnar sig får jag för mig att hitta på något. Tror nog att det handlar om att jag saknar det spontana mitt i allt uppbokat.

Imorgon ska vi på sittning här i Kista, Pirates vs Ninjas jag tror att jag ska vara pirat :mrgreen: Förfesten blir här hos oss, jag tror att det kommer bli en riktigt roligt kväll.

Måste ju berätta lite om min alldeles nya skinande röda leksak… jag har fått en ny dator tralalalala och bäst av allt den är RÖÖÖÖÖD… yeyyy… den är så fin och trevlig och liten och behändig :razz: Jag har fått delar av den i födelsedags present av Stefan, sen blir det en månadskostnad för 3G uppkoppling å så. Känns toppen att faktiskt ha en dator som går att bära med sig, visst jag har en laptop redan men den är FÖR tung. Så denna lilla 1,3 kilos sötnos passar mig perfekt :mrgreen:

lenovos10_540

Inga kommentarer to “Heeeelllggggg!!!!!!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)