Hem » Gallerier, Mitt liv » Galet liv!

Galet liv!

Vill börja med att be om ursäkt för att jag varit så kass på att blogga på senaste tiden men jag har verkligen inte haft tid! Hela veckan har varit fullpackad, jag ville blogga förra söndagen men har inte hunnit. Helt sjukt hur man lever egentligen, måste börja planera in i kalendern när jag ska blogga :razz:

Förra helgen var i alla fall väldigt skoj, vi jobbade ju fest på lördagen. Det var nog den roligaste festen jag jobbat, allt bara flöt och folk gjorde det de skulle. Sent blev det dock, vi var hemma vi 04 tror jag….väldigt trötta sov vi till 14 dagen efter, galet länge, kändes lite jobbigt att sova bort hela dagen men uppenbarligen behövde vi det.

På söndagen eftermiddag åkte vi till Kungsan för att träffa Stella och Jens. Det var strålande sol och asroligt att åka skridskor, lite konstigt kändes det dock att åka där mitt i stan runt i en cirkel och väldigt fånigt med alla killar som var där och skulle stila med hur duktiga de var. Vi stod i alla fall båda på benen och blev helt slut i kroppen, efteråt fikade vi varmt te och underbart goda spenat/feta/soltorkade tomater/kalamataoliv-piroger som Stella och Jens bjöd på. De var supersmarriga, detta trots att de var fullproppade med oliver (något som jag nu helt lärt mig att äta och uppskatta, i alla fall kalamataoliver). Efter picknicken åkte vi till slussen och gick på Kenny Starfighter utställning, den var lite underlig men rolig. En väldigt roliga eftermiddag var det, kul att få umgås med Stella och Jens, vi ses så sällan vilket är väldigt tråkigt.

På söndag kväll gick jag och Stefan på bio, vi ville se Australia men den går bara 15,30 i Kista så det blev Valkyria istället. Den var helt okej, snyggt foto och bra skådespelare, Tom Cruise är ju som han är alltid samma men det får man vänta sig. Jag kan rekommendera folk att se den kanske inte på bio om man inte är väldigt intresserad av denna typ av film och historia.

Veckan har som jag sagt varit väldigt hektisk med skola, pub jobb och grupparbetande. Fredagen var nog den bästa för då var jag och Stella ut på ”tjejutekväll”, hur kul och trevligt som hellst. Vi träffades vid slussen (vi var assnygga och aspep förövrigt) för att åka till Hermans och käka, en supermysig restaurang med hel vegetarisk buffé *mumsigt värre*. Sen drog vi till ut på krogen och hade jättetrevligt. Ett tag bestämde vi oss för att låssas att vi var singel och 20 igen, men det fungerade inte så bra eftersom vi började prata om våra söta pojkar.

Efter ett tag, jag vet inte riktigt hur, började vi surra med två snubbar som var jättetrevliga, de var läkare (varav en var gynekolog hihi) så jag satt och diskuterade vårdcentraler och allmänläkare med en. Väldigt spännande att prata med någon på andra sidan, jag har ju inte haft så goda erfarenheter med allmänläkare och vårcentraler som inte tagit mig på allvar med mina magproblem. Eller det handlar kanske inte om huruvida de tagit mig på allvar eller inte, snarare att det inte har funnits nån uppföljning. De var i alla fall väldigt trevliga, slutade med att vi pratade med de hela kvällen och drog vidare med de när Carmen stängde. Det som var så kul var då båda killarna var upptagna och vi umgicks helt okomplicerat, skönt eftersom när man är ute på krogen är det väldigt mycket raggande och folk är ofta ute efter något mer.

En toppen kväll i alla fall, så kul att umgås ordentligt med Stella, saknar att ha henne kontinuerligt i mitt liv, men det är väl så att vara vuxen. Vi bestämde oss i alla fall för att göra det igen och bokade raskt in en till ”date” :razz:

Idag har varit en lök dag, fast vi ryckte upp oss lite och fuskstädade, så nu är det jättefint med dammsugna golv och ihopplockat pryttel. Nu ska jag dra på mig trikåerna och gå till friskis för att svettas lite.

Nästa vecka har mycket att erbjuda med middag hos Sara och Erik imorgon och födelsedags kryssning till helgen, jag känner mig mycket förväntansfull :razz:

skridskor-i-kungsan-1skridskor-i-kungsan-2skridskor-i-kungsan-3skridskor-i-kungsan-4
skridskor-i-kungsan-8skridskor-i-kungsan-9skridskor-i-kungsan-10skridskor-i-kungsan-11skridskor-i-kungsan-14skridskor-i-kungsan-13skridskor-i-kungsan-15skridskor-i-kungsan-16skridskor-i-kungsan-17skridskor-i-kungsan-18skridskor-i-kungsan-19

Inga kommentarer to “Galet liv!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)