Hem » Mitt liv » Fröken felkoll

Fröken felkoll

Måste säga att jag uppvisar en väldigt besvärlig tendens att kolla fel på mina scheman, flera gånger nu under VFU perioden har jag tittat fel och kommit hit på tok för tidigt… mycket jobbigt för min skönhetssömn.

Får vara glad att jag inte kommer försent i alla fall.

Ikväll ska vi på en seminarium kring privatekonomi… jaja gäsp gäsp men de bjuder på middag och gratis är alltid gott. Även om det kanske hade varit skönt att bara vara hemma en HEL kväll för en gångs skull. Sjukt vad mycket vi har för oss hela tiden, denna vecka har/kommer det varit/vara saker varje kväll, förutom igår då vi gick hem tidigare från puben för att få vara hemma lite. Nu kanske det låter som att vi lider men det är mest roliga saker vi har för oss, vårt sociala liv håller på att växa ur våra kläder :razz: men skoj har vi.

Höll lektion igår, vilket var jätte kul, jag instruerade eleverna i hur man skriver referat och gav de en uppgift till det. Blev lite orolig först eftersom jag själv inte gjort ett referat sen gymnasiet, men det är inte så svårt och gick fint. Får se hur väl eleverna kommer att göra uppgiften, vissa i klassen är ambitiösa men andra bryr sig inte speciellt mycket. De ska få göra det på lektionen idag och imorgon, värsta slappt ”annat var det på min tid:mrgreen: ” och ändå klagar de högljudt. Men det blir säkert bra, det jag kan känna en viss oro över är att de kanske inte tar uppgiften på så stort allvar eftersom jag är kandidat.

2 kommentarer to “Fröken felkoll”

  1. Jadu, annat var det på vår tid…då hade vi varit glada om vi bara skulle haft ett referat att skriva! 😉

  2. Se till att ge lat-oxarna ordentliga komentarer när du rättar 👿

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)