Hem » XtraVaganza-Sopploppet » En liten update

En liten update

Så, ni undrar säker alla som inte är i min absoluta närhet hur det egentligen går med sopploppet. Jag kan säga att det går väldigt bra, vi har ju slutat att äta soppor nu och går på halvfart. Vi mår båda toppen och trivs med hur vi ser ut, jag känner verkligen att jag har hittat tillbaka till min kropp.

Vi är skitsnygga helt enkelt och trivs med livet :razz:

Det är mycket som har förändrats på dessa veckor inte bara det att vi förlorat kilon. Jag kan verkligen säga att jag märker förändring när jag tränar, orkar mycket mer under styrkan och det känns som att jag flyger fram. Det är jätteroligt att känna resultat på den fronten och bådar gott inför Tjejmilen i sommar, för tro inte att jag glömt min utmaning eller de av er som sagt att ni ska springa med mig :wink: snart kommer jag starta blåslampan.

Stefan är också jätteduktig, jag är helt överlycklig över att han hittat en rörelseglädje och har börjat äta sundare. Känns lite som att han kommit över ” jag tycker inte om grönsaker” eller ”träna är tråkigt så därför gör jag det inte” stadiet, vikten av dessa båda är något jag kämpat för att få honom att inse sedan vi blev tillsammans. Han är i alla fall en sweet heart och jag är jättestolt över honom!!!! :razz:

Så nu har ni fått en liten update på hur vårt jobb med kilona och Xtravaganza går.

3 kommentarer to “En liten update”

  1. Jag kan fortfarande inte se dina smileys ju:)

  2. Hum…jag ska genast ta upp det med IT-avdelningen

  3. Då kommer nästa grej att hälsa till IT-avdelningen: jag kan se dina smileys när jag läser bloggen men inte då jag ska kommentera…internet är spännande 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)