Hem » Mitt liv » Bugs Bugs

Bugs Bugs

Det finns vissa saker som irriterar mig något oerhört:

  • Folk som tuggar tuggummi väldigt ljudligt eller överhuvudtaget i ett tyst rum när jag försöker koncentrera mig. Det är såååå störande att höra de smaska!
  • Personer som inte har något badhusvett. Det är ganska allmänt känt att när man simmar i motionssimmsbanorna så simmar man motsols och för alla som inte fattat det än står det en instruktionsskylt med pilar på… väldigt enkelt… bah trodde du ja! oftast är det någon sinnessvag stackare som inte fattar det där och insisterar på att simma åt fel håll. Eller som igår när jag och Stefan simmad i Tensta och det var en tant som hade mycket underliga saker för sig i vattnet. Hon hoppade, flaxade med armarna, simmade hundsimm, ja jag anar att hon hade nån egen form av träning hon idkade. Visst fine, gör som du vill, MEN måste hon hålla på med det på motionsbanorna när i princip hela resten av bassängen var TOM. Det var två pojkar som var där och lekte, de kan omöjligen vara på samma ställe som henne hela tiden… MKT irriterande.
  • Jag kan bli oerhört tokig på folk (oftast skitungar) som lyssnar på musik i hörlurar på HÖGSTA volymen. Jag är inte det minsta intresserad av vad han eller hon lyssnar på, vill jag lyssna på musik gör jag det i min Ipod.
  • Ännu mer irriterande är när vissa människor tycker det är en jättecool idé att spela musik på mobilen och då menar jag inte med hörlurar utan i mobilhögtalarna. Oh så fantastiskt bra ljud det är, så charmigt med skrapandet och det burkiga ljudet…..ELLER INTE

Så nu har jag fått avreagera mig lite kring några bugs i mitt liv

One Comments to “Bugs Bugs”

  1. INSTÄMMER!!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)