Hem » XtraVaganza-Sopploppet » Yikes vilken omställning!

Yikes vilken omställning!

12 februari 2009

ojojoj nu har det hänt grejer sen sist jag bloggade ska ni veta.

Jag har under hela soppandet haft problem med väldigt hård mage och i måndagskväll bröt helvetet lös. Jag hade sån fruktansvärd förstoppning att jag nästan ringde en ambulans. Helt sjukt, har aldrig i mitt liv varit med om nått värre, för att bespara er äckliga detaljer så nöjer jag mig med att säga att det krävdes tillhyggen.

Jag och Stefan konstaterade att detta inte är normalt, som tur var hade vi möte på XtraVaganza dagen efter så jag fick prata med min konsulent. Hon höll med om att detta inte är hållbart och att det kanske är en bra idé att jag trappar upp och börjar på halv fart. Hon var dock väldigt noga med att det är ett beslut jag måste ta och känna mig nöjd med.

Så nu har jag alltså den besvärliga uppgiften att bestämma mig för vad jag ska göra, väldigt jobbigt. Mest eftersom det inte var så det skulle gå till, jag ska ju inte trappa upp NU. Jag hade heller aldrig trott att anledningen att jag skulle sluta med helfart var en fysiologisk, en annan sak om jag under flera dagar känt att jag inte pallade mer mådde psykiskt dåligt av att inte äta mat, men nu från middag vid 19tiden i måndags till 17tiden i tisdags vändes allt upp och ned. Snacka om att få tänka om. Vad sjukt det är hur mycket det spelar roll vad man ställt in sig på.

Känns inte riktigt som att jag bestämt mig än, men det lutar starkt åt att trappa upp på lördag (dvs börja äta mat igen) och sen gå på halvfart (dvs äta vissa mål mat och vissa soppa), jag kommer fortfarande gå ned i vikt men det kommer ta längre tid. Pratade med mamma i tisdags och hon la in en aspekt som jag egentligen inte tänkt på, vilken är att jag faktiskt kan få allvarliga efterverkningar i tarmsystemet om jag så att säga ”står ut” i de kanske två veckor som är kvar.

Så nu vet ni hur läget är.

Kan i alla fall berätta att vi vägde oss i tisdags eftersom det gått en månad och jag hade gått ned 9KG!!!!!!!! helt sjukt mycket, så det känns ganska bra att gå över till halvfart eftersom jag redan kommit över halva vägen.

xtra-malbild

Mitt bildkollage

Kan också dela med mig av uppgiften vi fick till denna vecka som var att göra ett kollage om vårt mål:

Stefans XtraVaganzakollage

Stefans XtraVaganzakollage

Så nu behöver jag folk som vill springa tjejmilen med mig för att bilda en kvartett och få en nyttig picnickorg :mrgreen:

4 kommentarer to “Yikes vilken omställning!”

  1. jag absolut tänka mig att springa med dig, så länge det inte är spurt som gäller 😉

  2. Jag kan tänka mig att springa med dig. Vore bra för mig med ett sådant mål också 😆

  3. Du är så duktig, jag är så stolt över att du lyckats så bra :) Ha så kul ikväll och smaklig måltid imorrn, hehe!

  4. Det är sjukt mycket!! Tråkigt att det skulle bli sådär men de där fixar du ändå! :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)