Hem » Mitt liv, XtraVaganza-Sopploppet » Upptrappning

Upptrappning

14 februari 2009

12:23

Hum ja eftersom vi kom hem typ 02 inatt från Novas väldigt trevliga fest och klev upp halv 11, så blir det hård planering för att hinna äta allt. Kan säga att jag blev propp mätt på frukosten, sjukt lite mat egentligen men jag blev verkligen mätt fick liksom äta i omgångar. Nu sitter jag och sörplar i mig en soppa så att vi ska kunna gå ut och gå eftersom jag måste äta lunch när vi kommer tillbaka från prommissen om jag ska hinna få i mig allt utom kvällsmål innan bion kl18.

Fick en väldigt fin klocka och en instruktionsbok till kameran av Stefan i alla hjärtans dags present…..de är jättefina:razz:

21.19

Ja dagen har gått väldigt bra, blev inte så mycket bloggande under den men sånt är livet. Det har varit väldigt GOTT att äta och jag har blivit väldigt mätt, sen har det varit lite stressigt att hinna med alla mål men man vänjer sig nog.

Kan säga att vår promenad blev något av ett fiasko, eller inte som vi tänkt oss i alla fall eftersom elljusspåret var som en isbana, helt galet. Det gick helt enkelt inte att gå där, så vi genade på ett ridspår, men det blev en liten promenad i alla fall. Sen blev det inte direkt bättre av att solen började skina så fort vi kom innan för dörren :???:

Vi har precis kommit hem från bion, det är verkligen härligt att gå på bio något man borde göra oftare. Vi så The Curious Case of Benjamin Buttons, var en riktig höjdar rulle faktiskt. Kändes lite konstigt att gå på bio utan att äta godis eller nått, men det gick bra dock störde jag mig väldigt på alla andra som satt och smaskade och prasslade.

Nu ska jag shaka sista shaken för dagen och titta lite på Chuck, en ny serie som vi börjat kolla på.

One Comments to “Upptrappning”

  1. Vad kul att du blev glad älskling! Men det är mer en guide än en instruktionsbok faktiskt, väldigt mycket bilder och tips till hur man blir en bra fotograf. Filmen ägde för övrigt och Chuck rockar..The Big Bang Theory är en annan serie som är helt lagom nördig för mig!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)