Hem » Mitt liv, XtraVaganza-Sopploppet » tralalalalala

tralalalalala

13 februari 2009

Tänka sig idag är en konstig dag, först klev jag upp kvart i sex för att sticka iväg till skolan och Sillfrukost för våra nya ”elever” (de som ska gå med i LÄS KM) Där sjung vi, de andra åt och nubbade, jag höll på att frysa ihjäl (sillfrukosten sker av tradition alltid ute) eftersom jag hade så dåligt på fötterna. Mina tår är lite trasiga fortfarande, vilket gör att jag måste ha mina gympadojor >inte så varma< men annars var jag påpälsad till tusen, är ju alltid så satans frusen nu för tiden. Sen tunnlade jag och Disney till Universitetet för en knapp timmes ”harnifrågorinförtentan?”- lektion, så tio i tio gick vi till tunnelbanan igen och åkte hem. Skumt att åka hem när man i vanliga fall börjar :cool: jag sa det till Disney att det här måste vi göra oftare :lol:

Jag träffade Stefan i gallerian, köpte en examenspresent till Nova som vi ska på fest till ikväll, sen >HANDLADE VI MAT< på riktigt, kändes super skumt. Imorgon börjar jag alltså min upptrappning….hihi….yayyyyy…. fatta att jag ska få äta mat igen. Min första dag kommer att se ut som följande:

Frukost:
1 hackat kokt ägg blandat med 2msk keso/ halv tsk linfrön/1tsk stenbitsrom och lite kryddgrönt

Mellanmål:
1 soppa

Lunch:
Ett kaffefat med hälften proteinvara (50g kokt fisk) och hälften vattenrikagrönsaker
ett litet problem är att jag har inget kaffefat men det ordnar sig nog :roll:

Mellanmål:
1 soppa

Middag:
Samma mängd som lunch fast med kycklingfilé istället för fisk

Kvällsmål:
1 soppa

Så ser första dagen ut, sen dag två-tre ska man öka till en assietts storlek osv. Fatta vad mycket det kommer att vara att äta, jag som blir proppis på sopporna bara och framför allt hur ska jag hinna med allt ätande. På söndag ska jag dessutom jobba, hur ska jag hinna då, dagen är bara visst lång och jag kan inte springa iväg från kassan en gång i halvtimmen för att äta. Får ta med vatten, soppa och shaka där.

Hum såg just min hög med Uppsatslitteratur ligga och blänga på mig, måste ta tag i det där igen. Uppsatsen har liksom fått vänta lite nu innan tentan, men den är ju på onsdag nästa vecka så efter det blir det åka av igen :razz:

Ah har glömt berätta om min något prekära situation, hörde av mig till min handledare förra veckan inför den kommande VFU (Verksamhets Förlagd Utbildning) perioden i mars, jag var hos en kvinna under min förra inrikting som också har svenska som ämne. Perfekt tänkte vi, då kan jag ju fortsätta ha henne som handledare, men som svar på mitt glada och positiva mail om VFU så meddelade hon att hon jobbar halvtid och redan har en lärarkandidat så hon kan omöjligen handleda mig.

Surt sa räven! ojoj känner jag och framför allt ÅHHH va jobbigt, hoppas på att en annan i samma lärarlag som jag jobbade lite med förra gången kan tänka sig att handleda mig. Mailade henne, men hon har inte svarat och rektorn svarar inte när jag ringer, vore så skönt att slippa byta lärarlag och elever helt. Och jag hoppas verkligen att jag inte måste ha en speciell lärare som en annan student jag känner hade på Tensta, den läraren var som en antikmöbel. Hoppas hoppas att detta ordnar sig snart, är så jobbigt att behöva gå runt och oroa sig….bläää

Men men inte tänka på det nu, i dag är det fredag och vi ska på trevlig fest ikväll (jag kommer vara vrålsnygg:wink: ). Imorgon är det alla hjärtans dag, lika med mysdag med Stefan. Jag fick blommorna idag så att han skulle slippa milslång kö och överdyra priser imorgon, 10st underbart röda rosor med lite vitt brudslöja i…åh de är så fina:razz:

Hoppas att alla ni andra får en fin dag för era hjärtan imorgon…..*vinkivink*

fina alla hjärtans dag blommor från min plupp

fina alla hjärtans dag blommor från min plupp

vår middag en kväll, ser inte allt för tolig ut eller hur?

vår middag en kväll, ser inte allt för tokigt ut eller hur?

One Comments to “tralalalalala”

  1. skönt att få äta igen =)
    Jag håller med om att vi borde göra sådana dagar oftare =)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)