Hem » Mitt liv » Soligt väder och fågelkvitter

Soligt väder och fågelkvitter

27 februari 2009

Oh så solen skiner och fåglarna kvittrar just nu, vill bara gå ut!

Härligt med helg, även om man som student mer eller mindre alltid har helg eller snarare så är alla dagar samma. Dock är det ändå lite speciellt med helg, man är liksom mer ledig då än om man är ledig under veckan.

Snart ska vi pysa iväg till Haninge, vi måste ta en taxi för att släpa med server-åbäket (30kg + 5kg hårddiskar), ska bli väldigt skönt att slippa  att den står och jetmotorar sig. Sen ska vi ju fira att Stefan fyllde år också, riktigt Haninge-mys blir det nog, fast Stefans mamma är tyvärr inte så pigg. Båda hans föräldrar har haft flunsan i flera veckor, eller nu är det nog efterdyningar men de kan vara nog så tröttande.

Imorgon ska vi jobba Ratatosk, DISKs födelsedagsfest, en finsittning. Var och provade vita skjortor idag *ehrm vit är verkligen inte min färg, kände mig som en flodhäst. Tror det blir en skoj fest att jobba, bra mat är det i alla fall, förhoppningsvis blir det inte för sent.

På söndag ska vi åka skriller med Stella och Jens i Kungsträdgården. Det ska bli SUPER mysigt, hoppas att det blir fint väder. Var väldigt länge sen jag åkte skridskor (det ordet stavas för övrigt verkligen konstigt) får se om jag minns hur man gör :cool:

Hum tror att jag ska få besök av den Röda Damen nästa vecka, är väldigt grinig idag. Stackars Stefan som får leva med PMS djävulen. Jag kan verkligen bli hur irriterad som hällst över absolut ingenting, vi sådana tillfällen är det dags att kolla kalendern och räkna efter om det inte är dags snart. Konstigt det där med hormoner, man rår verkligen inte över de, försöker säga det till Stefan också att jag inte riktigt kan hjälpa det och att det sällan är så allvarligt som det låter. Pratade med syrran om detta fenomen sist vi var hemma, skönt att veta att man inte är ensam för ibland är det nästan så att man funderar på om man borde gå en ”anger managment” kurs. Fast det är ju bara under några dagar, ganska smärtsamma för omgivningen, dock brukar det fungera om man säger till mig att jag är oresonlig. Får alltid så dåligt samvete för Stefans skull som inte riktigt vet hur han ska bete sig. Men nu skiner ju solen så då är jag gladare :cool:

Nu måste vi konka ned åbäket till taxin, ha en toppen helg!

One Comments to “Soligt väder och fågelkvitter”

  1. Åh, jag vet precis vad du menar!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)