Hem » Mitt liv » oproduktiv dag

oproduktiv dag

25 februari 2009

hum… ja idag har jag ju ungerfär fått inget gjort, mycket eftersom Stefan lekt med sin nya server hela dagen… *morr*… vadå? tänker ni, hur hemskt kan det vara… då kan jag uppmana er att imorgon prova att sätta på dammsugaren och ha den på…HELA DAGEN… efter detta kan ni komma och snacka :shock: min studie ro var lika med noll, har läst lite kurslitteratur men vet inte om jag tillgodogjort mig någon av informationen.

Tillslut gick jag ut på en stärkande promenad, vilket var väldigt härligt. Solen tittade till och med fram lite då och då, det var heller inte allt för slaskigt överallt… det gäller att vara positiv :razz:

Fast att dagen har varit helt oproduktiv är nog att ta i lite, vi har ju faktiskt tvättat. Vilket verkligen behövdes. Sen sov jag en del imorse också, vilket verkligen behövdes jätte mycket :mrgreen:

Snart ska vi nog ta och knata iväg till puben, Stefan ska på nått tråkigt ekonomi möte :oops: huh så hemskt. Jag får hoppas att alla inte ska dit så att jag blir själv. De ska servera gulash, kommer bli smaskens, det är verkligen en underskattad rätt och såååå enkel att laga. Bara att koka potatis, köttfärs och kryddor…mumma

Glömde ju berätta det roligaste i förra inlägget. MIN BROR HAR FRIAT tralalalala… å som vi har väntat :wink:… bröllop skall gå av stapeln någon gång i augusti (vare sig de gifter sig i Las Vegas eller hemma, jag hoppas naturligtvis på det senare så att man får gå på möhippa för det är så roligt :mrgreen:)

Känns lite som att tiden springer iväg med mig, nu måste jag hoppa in i duschen så att jag hinner med mig.

ps: jag har varit duktig och lagt upp en massa bilder sen jul och nyår på FaceBook om någon vill titta :ds

3 kommentarer to “oproduktiv dag”

  1. Va roligt!! Med frieriet alltså=) Kollade precis igenom bilderna på facebook också, va en hel del sötnosar där måste jag säga=)

  2. barnen alltså=)

  3. Och du såklart!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)