Hem » Mitt liv » hemma i norrland

hemma i norrland

20 februari 2009

Oh så skönt att vara hemma i norrland igen, är alltid en speciell känsla att komma hem och sova däruppe i bäddsoffan…hemtrevligt skulle jag nog vilja kalla det, man vet att man i flera dagar kommer få träffa och umgås med familjen.

Riktigt ordentligt med snö är det här också, metehöga valla och det singlar stadigt ned mer :razz:

Nu ska vi susa väg till Birsta för lite shopping, måste skaffa ett par bättre vinterskor det går inte att strutta runt i mina tygskor. Jag kan verkligen inte minnas senast jag frös om fötterna på vintern, visst det är en sak när man är ute i pulkbacken eller åker skoter, men såhär till vardags när jag går till tunnelbanan eller bussen har jag aldrig behövt speciellt varma skor. Men nu är det dags :grin: Kanske blir en sväng in på IKEA också.

Blir mycket kalas i helgen, imorgon är det kalas hos syrran för Julia och på söndag ska vi på kalas för min kusin Hanna och vi ska dessutom klämma in en firning av min Stefan (som fyller 22 på söndag) på lördag kväll. Får se om jag unnar mig någo kaka eller hur jag gör. Hade ju förpärla för ”eleverna” i LÄS i onsdags och hade inhandlat en del snask att bjuda på, tänkte också ta en eller två godisbitar men jag gjorde aldrig det. Känns på ett vis lite onödigt att äta en massa socker när man vant sig av, men samtidigt kan det ju vara ganska gott och lär ju inte skada. Hehe är kanske lite så att jag förväntar mig nån kärnreaktion i kroppen om jag äter nått sött, lite väl dramatiskt kanske.:mrgreen:

Inga kommentarer to “hemma i norrland”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)