Hej hopp!

1 februari 2009

Nu var det länge sen jag skrev och jag måste vara så klychig och säga att jag har haft vansinnigt mycket att göra.

Kan knappt fatta att det är helg igen och dessutom att det är februari, helt sjukt, veckorna går så himla fort. Livet rullar på, svenskan är ganska intressant och sopporna relativt goda. Vi håller på med satsdelar på skolan, faktiskt roligare än vad jag väntade mig eftersom jag hatade det när jag gick i grundskolan. Som tur är har jag Disney som kan hjälpa mig när det är svårt :smile:

Den senaste veckan har varit bra, i tisdags var vi på vårt första grupp möte på XtraVaganza. Det var toppen att få träffa folk i samma sits och dela lite ”ups and downs”, jag vet att träffarna kommer att hjälpa mycket eftersom jag gick på möten när jag körde viktväktarna. Stefan var lite skeptisk till att börja med och tyckte vi kunde köra själva men jag vet hur mycket värt det är att få prata med andra i samma sits om vad man går igenom, det är en riktig power boost för motivationen.

Igår jobbade jag, gick jättebra tills längre framåt kvällen när jag började surna till lite…ja jag vet, alla tänkte ”men oh kan Maria vara sur” jag ska förklara varför… saken är den att igår kväll bjöd ÖoB på middag och show på Norra Brunn, något som jag visste från förra gången jag jobbade, men jag anmälde mig aldrig dels för att sista anmälning var dagen innan (det hade dock med alla sannolikhet gått att ordna) och sen så är det inte så kul eftersom jag som ni vet sörplar soppor. Blir så mycket diskussioner och prat. Detta skulle börja klockan 19 och vi stänger butiken klockan 18, så det var lite brådis, därför blev det lite andra rutiner kring stängning och skynda till taxin. Jag slutade 18 igår enligt schemat och då brukar man gå och räkna kassan vid 20 i, men på grund av andra rutiner kunde jag sitta längre i kassan, vilket var bra eftersom då kunde de andra göra sig i ordning. MEN det var ingen som tänkte på att jag inte skulle med, så det slutade ju med att jag fick jobba över och stressa med att byta om eftersom de andra redan var ombytta och hade bråttom att stänga butiken :???: Klart att de inte tänkte på att jag inte skulle med och var spända inför kvällen, men de kunde i alla fall frågat om jag kunde jobba över lite så att de kunde komma iväg….det gjorde mig i alla fall på väldigt dåligt humör, så jag kom hem som ett åskmoln:evil:. Tur var att Disney och sedan Blomman kom förbi och spelade spel, vilket muntrade upp mig.

Det var jättetrevligt, vi spelade Carcassone och Munchkin till klockan 2 på natten och drack massor av te och pruttat vatten (soda streamat alltså)

Idag är jag mest glad eftersom vi var och studdsade på friskis, där Stefan köpte kort *jippie så nu är han fast i friskis träsket snart kommer han börja använda trikåer :lol:. Sen ska Stefans päron titta förbi, var jätte länge sedan man såg de och ikväll ska vi kanske åka till Ica för att titta på handbollsfinal.

Mest glad är jag nog för att vi spikat att vi ska åka hem till Sundsvall 19-23 februari:smile:, längtar sjukt mycket efter min älskade syskonbarn och min bästaste familj.

Det var allt denna gång

Hej svejs lingon fejs

5 kommentarer to “Hej hopp!”

 1. Hur går det med soppdieten? Har det givit resultat? Själv vågar jag nu avslöja att jag är medlem på Viktklubb.se. Det går jättebra! Jag har inte vågat säga något till någon innan jag vetat om det givit resultat eller inte. Jag tycker det är jättekul att Stefan börjat på Friskis! Jag försöker övertala Tobbe, men utan framgång. Han är väl för ”macho” för sånt, eller nåt… ;D

  Hälsa!

  Kram

 2. Vad roligt att ni kommer hem, vi har haft en superhärlig dag i stugan idag söndag med strålande sol med skidor, skoter och grillning. Kram Viktoria

 3. Jag har haft en jättetrevlik helg med er, spel is the shit!!
  Klart jag hjälper dig med grammatiken om jag kan… 😉

 4. Men då e ju min födelsedag!:(

 5. ha ha ha vilken bild jag fick framför mig av festiz i trikåer!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)