gung gung

23 februari 2009

Så var det dags att rulla hemåt, mot hufvudstaden, efter en händelerik vistelse. Blev många kalas *oh så gott det var med tårta:razz: * och trevliga möten, igår (på Stefans dag…HURRA HURRA HURRA) åkte vi på en längre skotertur till Prästtjärn med Ingela o’co. Det var jättemysigt, vädret kanske inte var på topp med disig himmel men vi hade så mysigt i alla fall. Grillade korv och åkte pulka, jag hade med mig en sallad som jag åt till korven eftersom jag inte äter kolhydater nu på halvfart. Kändes lite knepigt att knapra i sig sallad till grillkorv, men det var väldigt gott :razz: Mysigt och härligt var det i alla fall att åka skoter, Stefan anmälde sig naturligtvis frivillig att åka med banen närhellst de ville :wink:

Måste erkänna att jag nog gärna hade stannat lite längre ”mycket vill ha mer” men man kan ju inte få allt man vill. Subjekten och alla finita verb kallar hem mig till verkligheten :mrgreen:

Har i alla fall gjort en bra upptäckt vilken är att jag verkligen gillar bönor, speciellt kidney, har ju vart lite små skeptisk till bönor i alla fall kalla men det är ju hur gott som helst. Verkligen ett bra alternativ till kolhydrater också eftersom de mättar fint.

Tydligen var det snöstorm hemma i Stockholm igår, så får väl se hur det ser ut när vi kommer fram. Troligtvis tråkslaskigt. Känns inte så uppmuntrande att åka hem då, får boka in en lunch med Sara och Jenny som kan muntra upp mig lite, sen ska vi träna ikväll också bra att få fart på lite endorfiner som piggar upp.

Så härligt att vi börjat åka tåg, tusen gånger smidigare och mer komfortabelt än vad buss är. Vi får båda plats med benen trots att vi sitter mitt emot varandra. Buss är också bra, men man blir väldigt less i längden eftersom det som regel tar en timme länge än tåget och är trångt om plats. Nu är ju priserna på tågbiljetter nästan samma som bussen så det är fakiskt ekonomiskt försvarbart att åka tåg.

Något väldigt roligt att se framemot är att 19mars kommer syrran ner med Arvid och hälsar på, det ska bli super skoj. Kommer bli verklig kvalitetstid med pojken och syrran. Vi ska göra massa skoj, som att gå på Vasamuseet, äventyrsbada, åka tunnelbana mm *längtar*

Vi måste verkligen beställa tvättid när vi kommer hem! berget växer, alltid lika kul. Tycker lite synd om Stefan för av olika anledningar har det blivit så de senaste gångerna att han tvättat själv, fast han kanske gillar det för då brukar jag sortera och vika det tummlade.

Kan summera helgen som att den varit toppen, jag har ätit god mat och varit i det bästa sällskapet. Stefan har haft det lite jobbigare med soppandet, vilket är förståligt speciellt eftersom jag börjat äta och det var hans födelsedag i söndags. Så han funderar på att trappa upp snart, mest för att få äta tårta på fredag tror jag, då vi ska till hans föräldrar i Haninge och fira hans födelsedag :razz: men jag förstår honom hade nog själv haft väldigt jobbigt om han trappat upp före mig. Mitt liv på halvfart går i alla fall väldigt bra, även om det är lite knepigt med alla mål, det kräver lite planering och fundering. Svårt att veta hur man ska göra som exempelvis i söndags när jag efter middagen på Hannas kalas åt en kaka och en liten tårtbit, ska man hoppa över kvällsmålet då? fast kaka och tårta är ju inte mat och innehåller definitivt inget protein, lite knepigt är det men man får se det som undantagsfall jag har ju inte det problemet i vardagen hemma då äter jag ju mina mål. Ska prata lite med Agnes om detta imorgon på mötet, även om det mesta handlar om förnuft och vad jag själv tycker vill man ju inte sabba allt av misstag.

Nu ska jag äta lite lunchsallad *mums*

Detta kan man roa sig med när man har en Mac dator och sitter på ett tåg lite smått uttråkad  :mrgreen::

bild-142bild-144bild-146

bild-147bild-148

bild-149bild-150bild-153bild-154

3 kommentarer to “gung gung”

  1. Hahahaha, sköna bilder=)

  2. Oj, oj, oj… vad mysigt ni verkar ha haft det! Hoppas ni kommit hem ordentligt. Trevligt att ni åker förbi Haninge på fredag. Ni kan ju vinka lite extra om ni åker förbi oss. 😀 Är tyvärr inte hemma, men ändå.

    Kram, kram på er!

  3. Snyggt 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)