Hem » Bästa tipsen » Gå på Bio!

Gå på Bio!

14 februari 2009

Bästa tipsen:

Jag vill verkligen slå ett slag för att gå på bio! Det är så mysigt, alldeles perfekt att göra både flera och själv. Visst det kostar lite pengar och vi har en ganska stor TV hemma men det är en speciell känsla med att gå på bio, sitta i de där sköna fotöljerna och kanske mumsa på lite popcorn.

Ett annat plus är att man blir uppdaterad på vilka filmer som kommer.

Jag kan också tipsa om en väldigt bra film, skrev lite om den i förra inlägget men tycker att den är värd att få vara med i Bästa tipsen. The Curious Case of Benjamin Button, en riktig mys film, kanske lite seg enligt vissa men en väldigt vacker historia med mycket kärlek och speciella scener. Den handlar om en pojke som föds gammal och istället för att åldras så blir han yngre, otroligt facinerande story och bra skådespelare men Brad Pitt och Cate Blanchett i titelrollerna. Se den!

One Comments to “Gå på Bio!”

  1. Håller helt med! Älskar att gå på bio, bäst myset;)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)