Hem » Mitt liv, XtraVaganza-Sopploppet » fredag igen

fredag igen

6 februari 2009

jahapp då var det fredag igen och ännu en vecka som susat förbi.

Veckan har varit sådär, jag genomgår en period nu när jag är väldigt grinig och på dåligt humör. Stackars Stefan får utstå min mer eller mindre trevliga utbrott. Kan eventuellt bero på att mina lilltåar är trasiga, får betala för alla år i nätta skor tror jag. Skulle gissa att jag fått en inflamation i tålederna, gör vansinnigt ont av och till i alla fall, har smörjt med Ipren salva lita sporadiskt, måste nog köra en riktig kur tror jag. Börjar bli lite besvärligt att halka omkring sommardojor.

Imorse blev jag jätteglad när jag tittade ut genom fönstret eftersom det snöade stora lappvantar, dock grumsades glädjen direkt när jag kom ut och insåg att det töade. Hur kan det snöa fina flingor samtidigt som det droppar vatten från träden och slaskar….detta övergår mitt förstånd och hjälper inte mitt dåliga humör precis.:evil:

Imorgon ska jag jobba, känns bra på ett sätt men på ett annat skulle jag nog behöva bara vara hemma en dag. Söndag blir mysig i alla fall för då ska jag och Stefan hem till Blomman och ha ”baravikvalitetstid”. Vi ska spela spel och titta på film, en riktig filmkväll ska det bli *har jag bestämt :razz:* minus allt snask då förstås:roll:

Jag tror att en av anledningarna till att jag är på så dåligt humör är att jag längtar efter att få åka hem till Sundsvall, vi ska ju det snart men inte snart nog känns det som. Stefan uttryckte idag när vi gick från friskis att perioderna då jag är nöjd med att vara hemma här i Stockholm börjar bli kortare, jag vet inte om det är så men kanske. Dock tror jag inte att allt skulle lösa sig fint om vi flyttade dit, då skulle jag säket längta hit, jag är lite konstig jag….väldigt rastlös på vissa plan. Fast sammtidigt inte, jag hatar förändringar och är verkligen en rutinmänniska som exempel förra veckan när jag och Stefan var på friskis och han bara gick iväg med min väska till sitt omklädningsrum för att låsa in sina saker. Min rutin blev jättestörd, jag är van att komma dit i god tid så att sätta mig ned ta på skona för att sedan fylla på vattenflaskan och sedan sätta mig och bläddra i en tidning. Men då vart jag ju tvungen att vänta på honom för att få mina skor och flaska*han tog naturligtvis jääättelång tid på sig* och sen började passet typ, min före rutin blev helt pannkaka

*oooh pannkaka skulle vara gott*

det gick ju naturligtvis bra att träna ändå, men jag slogs av vilken rutinmänniska jag är.

Igår var jag och lunchade med mina söta Sara och Jenny, såklart på Café Mineur mysigast, sen gick vi en vända på stan. Jag köpte nya gardiner till sovrummet och matchande kuddar, kommer bli såååå fint. Sen var vi på Essensefabriken också. På Xtra-mötet i tisdags tipsade konsulenten om hur en kvinna han haft som soppat i 10 veckor och bara drack choklad gått dit och köpt Baileys essense. Jag tände snabbt och vi kvistade dit, väldigt söt liten butik med en massa gamla burkar och flaskor. De hade jättemycket roligt, jag köpte Salt Lakrits, Pistage, Smultron, Kokos och Baileys. Fanns en massa kryddor också, kan tänka mig att det måste vara väldigt skoj att köpa saker till bakning där. Idag åt jag i alla fall kycklingsoppa med lite kokos samt andra kryddor i, blev super gott! På söndag ska jag prova att blanda pistage med vanilj och frysa in, tror det kan vara en hit, blir lite som sorbetglass:razz:

www.essencefabriken.se

Ha det bra nu alla och jag ber om ursäkt ifall jag är lite grinig mot er ibland

*vinkivink*

2 kommentarer to “fredag igen”

  1. Jag kom på värsta bra idén idag när jag satt och filosoferade på tunnelbanan! (oklart om varför jag fudnerade på just de). Dom där essenserna, typ smultron, borde du ju kunna blanda i ert Soda-stream- vatten! Är jag inte smart så säg? :)

  2. måste berätta vad Arvid just sa när han fick se din blogg.. tänk dig nu in i hans tonfall… ÖHH vet du vad det där är!? EN BÖNSTJÄLK! Jag fattade ingenting .. sen såg jag dekoren på bloggen.. ha ha

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)