Hem » Mitt liv » *dråpslag…

*dråpslag…

4 februari 2009

….konstigt det där hur det ibland bara kan kom över en. Låg här i sängen och tänkte på min nya fina sjal som är lite silkesaktig och sedan spann tankarna vidare på att jag inte har så många sådanna förutom den jag köpte i USA och den jag ärvde efter mormor…och då plötsligt, som ett slag i magen, kom jag på det att min mormor finns ju faltiskt inte längre…hon är ju DÖD

borta

för alltid

Ganska kämpigt att tänka på det att vi aldrig kommer åka till tjernstigen igen, för mormor bor inte där längre och kommer aldrig mer laga köttfärspaj, kålpudding eller de där goda ruladerna, hon kommer inte ens få knyta ett snöre runt något igen. Aldrig kommer vi sitta där vid hennes köksbord och prata om den tokiga grannen, mamma kommer heller aldrig hämta mormor från Söråker för att äta middag hemma i Åse…underligt

Ganska kämpigt och man inser ganska raskt att sorgen inte är borta, utan finns där som ett öppet sår man ibland råkar strö grovsalt i…

…så underligt med ett liv utan en människa som alltid funnits där och framför allt inte får försvinna.

One Comments to “*dråpslag…”

  1. Ja det är tungt nu .. jag tänker på mormor jätte mycket. jag har liksom aldrig riktigt saknat henne förut, innan. Vi har ju träffats med jämna mellanrum… olika ofta såklart men ändå. Nu är hon helt bort … det är som en stor grop i halsen. Kram

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)