Hem » Mitt liv » besvärligt det här

besvärligt det här

25 februari 2009

åh åh åh… det finns så mycket man vill göra men inte tillräckligt med pengar för att göra det… iiiiiiii… önskar att jag vann flera miljoner så att vi skulle kunna göra allt vi vill

måste jobba jobba mera

åh

det värsta är att sen när man börjar jobba heltid kommer man inte ha tid att gör allt man vill

ond cirkel det här, måste helt enkelt se till att vinna massavis miljoner

4 kommentarer to “besvärligt det här”

  1. Vad vill du göra?! =)

  2. Nu blir jag också nyfiken!!! :smile:

  3. Jag vill åka på kryssning, åka på AG, åka till Sundsvall, Äta en massa god mat, Shoppa nya kläder, Köpa en massa inrednings grejs….samt en massa mer såklart =)

  4. Det konstiga är att pengar finns det alldrig tillräckligt av.. enligt forskare så räcker bara lycka i 3 mån (om man tex vunnit pegnar) sen är man inte lycklig längre. Som rika människor som bara mår dåligt. Det är strävan som gör en lycklig och att uppnå ett mål.

    Så du är egentligen mest lycklig nu.. eller… kan det där verkligen stämma. Jag skulle kunna ställa upp i ett sånt forskningsförsök, att vinna 50 miljoner och sen kan någon få testa mig om jag är lycklig!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)