Hem » Bästa tipsen » Plask och Lek på Husbybadet

Plask och Lek på Husbybadet

18 januari 2009

Bästa tipsen:

Letar ni efter ett juste äventyrsbad i Stockholm kan jag verkligen rekommendera Husbybadet. Jag och Stefan var där och motionssimmade, för att sedan testa äventyrsbadet. Var riktigt bra faktiskt, mycket mysigare än Eriksdalsbadet, det första jag tänkte på var att hit MÅSTE jag ta mina syskonbarn och även lilla Elin skulle gilla det eftersom de hade en väldigt rolig ”bebisdel” något som saknas på Eriksdalsbadet där de i princip har en grop i golvet för de lite mindre gästerna.

De hade jätteroliga vattenrutchkanor, tihi jag lurade Stefan att åka en han har inte riktigt varit sig själv sedan dess :wink:

så Husbybadet får faktiskt 5 badankor av 5 möjliga

badankabadankabadankabadankabadanka

Inga kommentarer to “Plask och Lek på Husbybadet”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)