Nu ni!

12 januari 2009

Imorgon är det tjugondaknut och då ska julen ut, så:

Jag och Stefan har bestämt oss för att göra något åt vårt liv…eller snarare våra kärlekshandtag… och gå med i Xtravaganza. Känns som att hela hösten varit en enda onyttighets orgie, så vi ska käka soppor i en massa veckor och bli slanka.

Tänkte bara att jag skulle varna alla ifall jag är lite grinig ibland, då det kan bero på abstinens :mrgreen:

Ska bli väldigt spännande att se hur det går, värst blir nog att avstå festandet. Fast å andra sidan har det varit så mycket av den sorten denna höst att det räcker och blir över. Bra är att vi ska göra det tillsammans, då kan vi peppa varandra.

Imorgon ska vi börja med soppandet, känns lite nervöst men jag är övertygad om att det kommer gå fint. Hoppas att alla i vår närhet kan stötta oss. Första tre dagarna ska tydligen vara svårast, kan kanske se det som en avgiftningsperiod vilket kan behövas efter denna jul.

Jag lovar att lämna rapporter på bloggen om hur det går :razz:

3 kommentarer to “Nu ni!”

  1. Mäh! Jag som ska baka en stooor tårta på min födelsedag! Ett stort lycka till till er båda iaf.

    Förresten är det tjugonaknut imorrn :-p….

  2. Oj, läste fel!

  3. ja men det är bra för då kan vi få njuta av att lukta på den och se er äta den. :mrgreen: Man ångrar sig oftast efter man smällt i sig en massa i alla fall

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)