Hem » Mitt liv, XtraVaganza-Sopploppet » kul kul….

kul kul….

18 januari 2009

Hej alla glada, vill bara börja med att säga vad kul jag tycker att det är att så många läser min blogg, kanske inte i klass med Blondinbella eller Shulman men det är roligt att höra att flera i min omgivning följer den. Det är väldigt inspirerade att veta:smile:

Igår var jag hemma hos Helan på tjejkväll, det var jätte trevligt att få träffa alla igen. Disney var ASsnygg i håret verkligen. Vi snackade en massa skit och spelade drickspel, jag drack vatten mycket till ICAs förtret som absolut inte kunde smälta att jag inte kunde få äta gurka som ”ju bara är vatten”. Vid 00 snåret åkte jag och Kollis hem, hon hade bil YEAYYYY så jag fick lift ända fram till dörren. Måste säga att hon är en väldigt trevlig människa, har inte pratat så mycket med henne eftersom hon började som klubbmästerist förra terminen (kanske skall förklara varför det är så många konstiga namn, det beror på att inom LÄS klubbmästeri finns en tradition att man inte skall kallas det som någon hetat innan. Jag kallas Kista exempelvis)

Denna dag har varit en ganska grå dag. Vi klev upp, dock i en väldigt nystädad lägenhet, och segade oss mest. Sen gick vi till gallerian för att titta på vårgardiner, borde ha varit väldigt upplyftande men eftersom vi bara har Indiska och Hemtex som säljer gardiner var utbudet ganska smalt :???: inte speciellt mycket våriga alternativ heller, så det var ju en bummer. Meningen var att Stefans päron skulle komma och hälsa på idag, men så ringer Stefans pappa i sista min och säger att han är magsjuk. Så det var lite tråkigt, tur var att jag glömde ta fram de fikabröd vi skulle bjuda på annars hade vi suttit i en lägenhet med ett fat delikata lussebullar och chokladrutor :shock: Men vi såg en väldigt mysig film när vi kom hem från gardinkollandet, Miss Potter, den var härligt kostymdramemysig kanske inte en guldrulle men lagom för att lätta upp min gråa sinnesstämning.

De senaste dagarna har varit ganska tuffa faktiskt, vad gällande XtraVaganza menar jag, och det handlar inte om att jag är så hungrig eller sugen att jag vill vräka i mig mat utan snarare att jag är lite less på att soppa samt att det känns som att det är så lång tid kvar. Vi har snart hållt på en vecka, vilket är en stor bedrift eftersom det är de första dagarna som är värst vad gäller sötsug och hunger, så det är ju bara att klappa sig på axeln men jag sätter liksom klappen i halsen när jag tänker på att det är 4 veckor eller 7 som värst kvar. Tur att jag har Stefan med mig som kan muntra upp och prata om hur det är. Sen beror mitt dåliga humör nog också på att jag varit så risig i kistan hela veckan, *varning för lite bajs prat* eller risig är nog fel att säga tarmarna har stått still känns det som. Var tredje gången jag gjorde nr2 idag, på en hel vecka, och då fick jag kämpa, har aldrig varit så hård i magen i hela mitt liv. De ordinerar psylliumfrön för hård mage och jag har kört det i några dagar men inte upplevt nån bra effekt. Köpte piller mot förstoppning idag men så läste jag på bitpacksedeln att det är socker i så då kanske jag inte kan äta de, ska fråga imorgon när vi ska dit och fylla på soppförrådet. Vi får se hur det går med magen, tror att det kanske lossnade lite idag, man går nog inte så mycket på toa när man bara käkar soppor men det känns som att jag borde ju haft en del i tramarna sen innan vi började.

Nog skitsnack nu. Vi har köpt ett nytt spel, Allambra, som vi tänkte testa nu. Verkar rätt skoj, handlar om att man ska bygga palats och så. Vi får se, tänkte vi skulle testa innan vi spelar det med andra.

3 kommentarer to “kul kul….”

  1. Hur var spelet?! Såg The Mist igår, säger bara att de e tur att vi alla är olika;) Nä men den va väl ok, men inte mer, satt mest och suckade mig genom filmen:) Men men, spelkväll snart kanske? 😉

  2. Spelet var faktiskt riktigt skoj, inte speciellt invecklat, ska ta och ta med det på nån spelkväll framöver.

  3. kul att du gillade min frissa =)
    hoppas vi kan ha spelkväll någon dag framöver, jag vet att ni har det lite nu och då men nu menar jag en som jag är bjuden på 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)