Hem » XtraVaganza-Sopploppet » knas drömmar

knas drömmar

21 januari 2009

Hehe jag drömde i natt att jag var på en fest på kåren och att jag av misstag åt en massa mat och drack en massa alkohol, jag inser då mot slutet av kvällen när jag håller på att äta en muffins att ”Nej men oj, jag ska ju bara äta soppor….FAN” kan tydligt minnas känslan av misslyckande och tungsinne över att jag då måste börja om dagen efter och åter tömma de där glykogendepåerna, väldigt frustrerande.

Jag har drömt såhär förut, när jag slutade feströka, kan fortfarande drömma ibland att jag av misstag röker en cigg och blir så besviken på mig själv att jag gjorde det.

Ganska facinerande det här, kanske är så att jag i mina drömmar tillåter mig göra dessa misstag istället för att göra de i verkligheten. Blir lite som en skyddadverkstad där jag får prova hur det känns att göra det igen och alltid inser att det var en dumt.

Eller så är det bara min hjärna som vill pränta in att det är en dålig idé, lite som såna där band man kan lyssna på när man sover som säger ”du är en god människa och kan klara av att…. blablabla”

5 kommentarer to “knas drömmar”

  1. Mystisk dröm.. verkar som den mentala träningen fungerar på dig… :)

  2. Jag drömde en gång att jag blev bjuden på fisk och efter att ha ätit kom jag på ”men oj, jag är ju vegetarian!” I såna lägen är man riktigt glad att det bara var en dröm! :)

  3. hihihi…. bättre att tabba sig i drömmen…

  4. jag har hört att människans hjärna är konstruerad så att vi ”testar” oss själva med saker som vi ALDRIG skulle göra.tex när vi kör bil så ”leker” vi med tanken att bara rycka ratten mot diket eller mot en bergvägg. En sorts säkerhetsmekanism mot det farliga… Du kan känna dig säker i sopploppet!

  5. jag har också läst något sådant och brukar alltid tänka på de människor som inte kan kontrollera sina impulser och faktiskt rycker i ratten, det är ganska farligt egentligen :roll:

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)