Hem » Mitt liv » Galet jullov

Galet jullov

Har haft ett väldigt bra jullov måste jag säga, även om man knappast känner sig utvilad. Insåg idag att vi påbörjade vårt liv i en resväska den 22 dec, då åket i till Haninge för julafton. På fredagen (annandagen) åkte vi till Sundsvall, måndagen efter susade vi upp till fjällen och hem därifrån kom på den 2:a jan bara för att den 3e åka till stugan.Idag den 6:e jan kom vi hem till mamma och pappa igen, på torsdag åker vi hem till Stockholm…phu

Men vi har haft det väldigt bra, fått vårt lystmäte i goda vänner, gnistrande snö, skoteråkning, syskonbarn och trevliga sällskapspelskvällar. Dock sa min syster något ganska träffande att det mest tröttande är att vi har socialiserat så mycket, vilket är underbart men tär på krafterna. Som jag skrev ovan så har vi ju varit i princip konstant sociala från den 22 dec till nu på torsdag, inte konstigt att vi är helt slut. Nog för att vi har ett väldigt socialt liv hemma i Stockholm också, men där sover vi i alla fall ensamma i vår lägenhet istället för i ett vardagsrum eller trång 1.20:s säng och har våra kläder i garderober istället för omkringrulade i en resväska alt på golvet. Fast det har varit underbart, vi har en sån tur som får komma upp hit och vältra oss i skoteråning, grillning och fantastisk(t gnälliga ibland) barn.

Det jobbigaste var nog ikväll när mamma tvingade mig att rensa ur div. byråer och skåp…huh:roll:… hon var skoningslös. Fast det var ganska roligt vissa stunder, men jag blev väldigt trött dock belöndade hon med älglövbiff, klyftpotatis och bea efteråt:mrgreen:

Imorgon ska vi vara barnvakt åt brosans gullungar. Det ska bli så mysigt att få vara med de ensamma, speciellt med lilla Elin som oftast är lite skeptisk till oss eftersom hon är så liten och hinner glömma oss mellan varven.

Livet är bra härligt ibland…..gäller att hålla fast den känslan sedan när jag kräks över uppsatsfanskapet.

One Comments to “Galet jullov”

  1. Myspys:) Men nu få ni komma hem så vi kan ses! 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)