Hem » Mitt liv, XtraVaganza-Sopploppet » en trevlig dag

en trevlig dag

16 januari 2009

Idag har varit en bra dag, vi gick upp och åt morgonsoppan vid 10 och sedan susade jag in till stan för lunch med Sara och Jenny på favvo fiket Café Mineur. Vi hade jättetrevligt, pratade om allt mellan himmelojord.

Måste säga att jag har väldigt trevliga och framför allt okomplicerade vänner nu för tiden….. HURRA vad det är skönt! tack vänner för att ni är så enkla att ha och göra med. Måste säga att jag har upplevt en del krussidullande i mina dagar och det kan vara väldigt tröttande och tärande för alla parter.

Det gick väldigt bra att se på när Sara åt den där lasagnen jag älskar, visst luktade det gott men jag var nöjd med mitt Te. Jag kände mig inte ens frestad att smaka, det har jag inte gjort under hela veckan, visst kan jag tycka det ser gott ut men jag skulle aldrig fuska eller förstöra allt jobb jag gjort. Då skulle det kännas helt bortkastat och jag tycker ju inte det ser gott ut för att jag är hungrig utan bara för att jag saknar mat. Det känns snarare som att jag kan se framemot att äta den efter mitt sopplopp.

Det är i alla fall skönt att veta att jag kan leva ett normalt liv(även fast jag bara äter soppor) gå på lunchdejter, umgås i puben och närvara när andra äter utan att världen går under och jag lider.

Efter vår tre tim långa lunchdejt gick vi en snabbis på stan och sen träffade jag Stefan på friskis för ett hoppochstuddspass där. Var jättekul och Stefan gillade det också, kors i taket trodde han skulle dissa det helt, det blir nog en friskisare av min kära sambo också :grin:

Imorgon ska jag hem till Helan på tjejkväll, det ska bli super skoj att får träffa alla igen och speciellt att få se Dippans nya frissa. Hon har varit väldigt hemlighetsfull minsann:cool:

Nä ni nu måste jag nog hä mig iväg in i duschen, magen börjar ropa efter kvällssoppa.

2 kommentarer to “en trevlig dag”

  1. Tack själv för en mysig lunch, det måste vi göra om :smile: Fast först på schemat står spelkväll, jag måste ju få visa mina skills 😉

  2. Det är ju bara för att du är så j-vla bra! Behövs inga krusiduller här inte :) Tack för en mysig lunch, längesen vi skvallrade så mycket! :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)