Hem » Mitt liv » Duktiga jag

Duktiga jag

14 januari 2009

Oh vad skönt det känns att jag verkligen kommit igång med uppsatsen. Har suttit och skrivit i två dagar nu och det går jättebra, skrivandet flyter och det är absolut ingen ”fram krystning” som jag var rädd för utan jag skriver det jag känner är intressant. Känns som en enorm börda lyfts från mina axlar.

Är på väldigt gott humör just nu, kanske beror på det härliga vädret. Jag och stefan tog en lunkande promenad förut för att hämta energi och den gjorde susen. Härligt med lite D-vitamin, att bara få vara tillsammans en stund och prata.

Sen tänkte vi åka och simma, ska bli jätteskönt var alldeles för länge sen. Ikväll kanske vi drar till puben om vi orkar och umgås lite.

One Comments to “Duktiga jag”

  1. Värsta bra! Skönt att det går så bra=)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)