Dag 1

13 januari 2009

Så nu har vi snart klarat av 1a dagen på vår soppdiet. Har faktiskt gått väldigt bra, även om jag vid 14tiden fantiserade väldigt mycket om div läckerheter som tacos, grilladbiff med majskolv och avocado….mmmm

Sopporna är faktiskt inte så tokiga, bortsett från blåbär som jag åt till frukost i morse….bläää den var inte god, fick pina i mig den.

Hehe när jag skulle ”duka” för middag för en stund sedan tog jag fram kniv och gaffel :cool: snacka om ren reflex. Visst sitter vi ned och äter soppan ur tallrik för att det mer ska kännas som en måltid, men att ta fram kniv och gaffel var nog mer av ett önsketänkande från min sida.

Har kommit igång med uppsatsen också, känns jättebra även om det är lite klurigt att navigera bland all litteratur. Det svåraste är att inte fastna på en bok, man vill ju blanda in flera.

Jättetråkigt väder ute, vi skymtade lite blå himmel när vi var ute och promenerade förut men just nu är det kväll och helt kolsvart ute, bara för att den lilla centimeter snö som var när vi kom hem smält bort. Tungt med så tråkigt väder tycker jag, skulle åtminstone vilja ha lite sol om det inte ska vara någon snö ute.

Nu ska jag sortera tvätt eftersom stefan har ett par kallingar kvar, tvätttid 7-10 imorgon :???:

Inga kommentarer to “Dag 1”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)